22 April 2018

JOM TRADE IN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL YANG LAMA TU ...



Hi semua , I belive mesti antara reader2 elya kat sini yang ada masalah : 
✅ Korset Premium Beautiful tak muat ? 
.
✅ Korset Premium Beautiful dah lama berusia lebih 5 tahun
.
✅Korset Premium Beautiful rosak/ koyak
.
✅Korset Premium Beautiful Salah Size 
.
.
Good news is now uols dah boleh TRADE IN Premium Beautiful lama uols tu dengan set yg BARU tau. Nak trade in dgn CLASSIC atau ELEGANCE it’s up to u all . 
Jimat dan  berbaloi sgt kan? 

OFFER NI HANYA BULAN APRIL ni je ! 8 hari je lagi offer ni akan tamat . 
Boleh contact elya untuk dptkan info selanjutnya .. 😊😉
.
ELYA -0196343027


13 March 2018

TODAY'S BONUS DAY!! BONUS GEMOKSS











































Tatkala ramai yang mengeluh gaji masuk lambat bulan ni,all of us from G8 unity veryyy happy because
 today is BONUS DAY !! Bulan lepas elya share bonus 4 angka kan. Bulan ni 5 angka pulak. 
Ni elya nak share dengan uols, best tak kalau dapat Monthly side income macam ni ?
Buat business ni ibarat kita tulis sendiri income berapa kita nak atas cheque ..






Tak perlu tunggu jadi manager dekat company uols sekarang untuk dptkan income 5 figures ya. Tak perlu kerja dlm stress pun nk dapatkan 5 figures income macam ni. Alhamdulillah , buat online business je. peruntukan 2 jam sehari je untuk dapatkan 4-5 angka sebulan macam ni . 

Bila buat business dengan SHOM & G8 unity impian korang akan tercapai , Kita ada guidance & teamwork .

Zaman sekarang zaman perlu ada saving yg banyak . Kakak2 suri rumah lagi perlukan side income macam ni . Kakak-kakak yang sedang bekerja kalau rasa tak boleh cope dengan u sekarang , if uols nak cuba sesuatu yang baru ,yang mudah untuk dapatkan income permulaan RM6000+- sebulan , boleh contact elya . Dengan extra income begini macam2 korang boleh buat especially untuk byr komitmen2 yang banyak nowadays. 

Elya pun buat business ni untuk long term elya. sebab elya dah setting dalam mind elya taknak kerja makan gaji and kerja dalam keadaan stress dlm ofis seumur hidup elya. But bila buat online business ni sangat flexible , ibarat kita sendiri yang tentukan berapa income yang kita nak . Lagi pun business ni ada Team Work and ada guidance dari mentor-mentor yang dah terbukti berjaya.Kita bulat hati and follow je cara mereka. Serious bestt! tak tipu tau..

kat bawah ni kite share business partners kita yang buat business dengan Husband masing2 , bonus mereka pun masyukkkk  lagii 😍
9/10 punca rezeki ialah daripada berniaga .

Jom kita sama2 berniaga dgn G8 Unity .Kita buat sama2. elya percaya dalam rezeki kita ada rezeki orang lain . Peluang pun merupakan rezeki jugak . Elya akan make sure uols check account uols 11 april nanti , RM6000+- dalam account  . 
Jom set appoinment dengan elya, elya akan share peluang ni dengan uols . Elya percaya peluang merupakan rezeki juga. dalam rezeki kita pasti ada rezeki orang lain juga.  019-6343027







25 February 2018

Wedding Fairytale Fazura & Fattah Amin




Nice kan uolss . Suka betul dengan couple ni. lek lek je mereka berdua ni. Pelamin memang ada mood fairy tale tu. Baju Faz pun simple yet elegant ! Less is more orang kata.

Congrats both of you Fattzura.
Nanti resepsi bersama peminat , semua peminat ke boleh hadir ? hihi

pic credit to : beautifulnara 

14 February 2018

BONUS JANUARI DAH MASUK ...YEAY!!


Hola! semua...
Bonus usahwan SHOM dah masukkkk...masuk last week. bestttt !!! :))
seronok ada second income macam ni kan. Buat online business je. Product Korset Premium Beautiful laku keras , killer product . Dari zaman mak-mak kita sampai sekarang ni orang masih cari. 
alhamdulillah, bonus sebagai usahawan SHOM tak pernah putus setiap bulan . Lagi best bila berada dalam platform G8 Unity ni. Semuanya hebat-hebat belaka. Sekaligus kita pun tercabar  nak buat yang terbaik.
Orang tanya, tak penat ke berniaga ni? Sumpah tak penat , buat dengan media social je, leaders ajar and kita buat team work, mudah je. kita ada support system yang kuat .  Elya tak tipu . Product pun bukan sembarangan  Sebab kita pun pakai , kita pun rasa perubahan , itu yang senang nak cerita .  Bila ada ilmu semua boleh jual . Ni kita kalau tiada ilmu , nak jual sebatang pen pun belum tentu boleh jual . Setuju tak? elya boleh ajar uolss ...


So, lagi 2 hari CNY kan. ada yang dah dapat gaji, ada yang belum dapat betol tak? kalau penjawat awam majoriti dah dapat jugak kan ? Last mont 25 jan dah dapat , now bulan ni dapat awal sebab CNY . then bulan depan 22 march baru masuk gaji bulan baru. Fuhhhhh lama gak nak tunggu .



actually elya saja nak share dengan korang .  nasib la ada back up hasil daripada buat business dengan G8 Unity . Income dari business + Gaji kerja hakiki . Alhamdulillah , dapat la bayar komitmen kita sana sini . 
Dulu mula mula agak risau kalau business ni tak menjadi. Tapi lama kelamaan rasa syok pulak.. everymonth dapat bonus... Dikala duit gaji tak masuk lagi, dapat laa guna kan duit business untuk cover apa apa yang patut.. Selain itu, buat business ni, kita dapat bantu business partner yang sangat2 committed dengan business ni. 
InsyaAllah if kita betol-betol berusaha , kita akan dapat habuannya.

Siapa yang berminat nak cari side income? dapat RM6000 bulan depan , uols taknak ke ... 
jom kita coffee coffee... elya share dengan uols. Dengar dulu pun takpe ... tiada paksaan.. whatsapp 019-6343027 


Ni kat bawah ni income salah satu leaders dalam G8 Unity ,I just imagine 2 years from now my income akan dapat macam ni jugak.  InsyaAllah, fikir baik-baik ,doa baik baik. Mentor-mentor cakap, apa yang kita cakap tu merupakan satu doa. :)




yours truly :)

05 February 2018

SEMINAR POWER UP G8 UNITY

Assalamualaikum semua...bulan baru semangat baru kan. 2018 ni tahun untuk upgrade ilmu ,upgrade poket sendiri , senang cerita upgrade segalanya lah eheh.

27 Jan yang lalu, telah berlangsungnya Seminar Power Up G8 Unity die KGSAAS Shah Alam . -Seramai 200 orang usahawan under G8 Unity telah turut sama - sama menjayakan seminar tersebut .
Elya and business partners memang excited sangat attend seminar ni. Bila buat business PB ni sentiasa dahagakan ilmu-ilmu baru and nak berada didalam circle yang positif untuk tap energy yang luar biasa dari mereka. 
Atucara pada hari tersebut pun sangat2 pack . kitorang memang tak sempat nak mengantok pun!haha. Dari pukol 8 breakfast di situ sampai lah pukul 5 cargas dengan perkongsian-perkongsian daripada speaker-speaker yang terdiri daripada CDM Salha, CDM shaliza , CDM Mursyida and last slot  CDM Hanis Haizi . And tak lupa juga CDM Najiha selaku  MC kite pada hari tersebut.
Alhamdulillah ilmu-ilmu business yang disampaikan memang tip top . Padat and lengkap untuk usahawan-usahawan baru dan bagus untuk usahawan2 lama refresh balik . 
Sebab tu elya rasa bertuah sangat berada dibawah platform G8 Unity ni . beruntung sangat dapat ilmu jana pendapatan 4-5-6 angka sebulan dari  oleh CDM- CDM hebat G8 Unity .
Sebelum balik , lucky draw diumumkan, memang tak pernah lucky la elya ni, tak pernah dapat lucky draw haha. oh ya, grand prize dapat brooch chanel wohooo! bertuah sungguh ..

Korang layan je gamba2 bawah ni  eh . hehe.
Kalau ada yang mencari side income , boleh contact elya 019-6343027 . 
Elya akan ajar korang macam mana nak fully utilised social media untuk earn extra income , starting income korang boleh dapat RM6000 and dapat Free Trip ke Swiss, Paris and Germany. 
Yes, this is serious business , bukan scam ke , skim cepat kaya ke ... Ni kita buat teamwork project . Kita sama2 bantu antara satu sama lain. Company SHOM pun dah lebih 20 thn dalam pasaran. Some more, duta company pun ialah Fazura ye. Fazura siap buat research lagi seblum nak accept jd duta untuk SHOM .  

eh, jom lah layan gamba2 seminar kiterang hari tu ...:)


















































my team


03 February 2018

HAPPY FEBRUARY :)


18 January 2018

PERCUTIAN PERCUMA KE SWITZERLAND,PARIS &GERMANY!

Hi, you all ingat tak entry elya baru-baru ni?[klik]
Hari tu elya cerita pada uol, company nak taja Switzerland and Paris je kan? Dulu kami Glampreneurs dapat Free trip ke London Paris klik sini .Now ,you know what, baru -baru ni company announce nak taja satu lagi country iaitu GERMANY. omaigod!! bestt gilaa kot!! Memang teringin sangat2 nak ke  sana . Dah alang- alang company bagi free, of course la kita nak usaha lebih sikit nak bawak duit shopping  kan? hehe . Korang pun tahu kan Switzerland merupakan negara yang cost of  living nya mahal. bertuah sungguh company fully sponsored trip ke 3 county kali ni.

kemana company nak bawak nanti eh? 
Jom kite tengok gamba-gamba bawah ni. InsyaAllah ,dengar kata bulan Aug or September 2018.



best nye ! dah terbayang dah main salji dekat sini

subhanallah!cantik nyeee. Tak sabar nak tengok depan mata nanti.

bersih nye air ni. Cantik sangat. Tak sabar !! nak tengok live!

tempat wajib ni!Biasa nampak orang posing dekat instagram kan. 
InsyaAllah kite pun nak jugak nanti :)


Syurga membeli belah barangan branded di Galeries La Fayette.

La Vallee Village pun best untuk shoppong. Dengarnya Barang lebih murah disini.


lepas tu , pergi ke Black Forest-Germany, excitednye uolsss!!

Best kan uols!? 
dulu pun elya buat busines dengan SHOM ni pun terus dapat percutian percuma jugak dapat ke Korea ,Australia, Shanghai etc.
Some of you maybe fikir, alahhh korea je pun. Australia je pun. 
Helo !fully sponsored ok. VVIP treatment. hotel 4-5 star , makan 3 kali sehari , segalanya mewah. Transport disediakan.Company tidak akan provide yang cikai cikai untuk usahawan ya. 
nampak tak bertapa kukuhnya Sahajidah Hai-o
Kalau elya yang sibuk bekerja di ofis pun boleh buat business online ni. Korang pun mesti boleh jugak.
Korang nak elya  bantu korang dapatkan free ticket ni tak?
Elya boleh bantu korang. Bukan 1 tiket korang dapat ye. boleh dapat 2 tiket tau!bukan propa ni ye.
Boleh bawak husband sekali yang mana yang dah berkahwin.
Yang belum kahwin boleh ajak orang lain :)
Jom jom kita gi sama-sama. 
Bila lagi nak merasa kan? time muda ni laa sambil buat business sambil kita enjoyyyyy hehe
Contact elya ok? kita sembang2 019-6343027