01 November 2016

SENARAI KENAIKAN HARGA MINYAK MASAK DAN PETROL

New month , new challenge ! 

Semua benda dah naik.. 
Tahun depan tak tahu apa lg akn naik..
Jgn tunggu dan lihat. lets start #EziProject . Business berjemaah.
RM400 seumur hidup. InsyaAllah follow step , Dlm masa 3 bulan bonus dlm tangan RM15,000. 
Ni bukan ckp kosong ya. Ni da terbukti . 
Whatsapp elya 019-6343027   




20 October 2016

EZIPROJECT -Business Semudah ABC

EZIPROJECT - BISNES SEMUDAH ABC

Dengan pelancaran Projek terbaru, plan niaga yang sangat mudah dan sesuai untuk semua golongan. 

Modal kecil, bonus besar. Modal RM400 seumur hidup . Bonus dalam masa 3 bulan at least boleh dapat RM10,000. 
Ini business secara berjemaah ya sahabat sekalian bukan skim cepat kaya tau . Kalau skim cepat kaya , business and company tak akan tahan lama. 

inilah hasil testimoni terkini..
- 1 hari, berjaya daftar 20 agent baru
-In 2 Easy Steps, berjaya daftar 43 new agents
-Baru mula bisnes dah terus tapau 100 carton produk
"Produk viral yang sangat panas di pasaran. Tak sempat cakap apa-apa, tengok jer video orang terus order dan terus nak jadi agent untuk supply produk di kawasan masing-masing"

Dalam zaman kegawatan ekonomi ni , business secara berjemaah begini sangat membantu kita untuk memantapkan ekonomi keluarga kita. Mudah je, just follow step yang saya ajar

Jom sertai kami - EziProject Team
whatsapp 019-6343 027 elya ,untuk pertanyaan 










08 September 2016

SHAKE ME (SOYA UNTUK KURUS)

Product kurus baru!!
Yang x suka minim kopi bleh cuba SOYA DRINK ni.. 
Campuran soya dan garam buluh. 
Mmg rasa kenyanggg. 
1 kotak ada 20 sachet . Tak boleh bancuh dengan air panas, suam je .
Harga : RM118 . Elya nk offer uols RM110 jee. Murahhh sgt😍
Nanti elya akn cerita dgn lebih detail k . Xoxo 

05 September 2016

RM1000-RM2000 SEBULAN SIAPA TAKNAK ??




Orang kata business networking ni kaya kan orang atas ni . Sebenarnye anda silp . Sistem dlm  Sahajidah Hai-O. 
Sgt adil. Yes sgt adil. Kalau elya tipu elya yg dapat dosa. So far dah bertahun elya dgn Sahajidah HaiO ni . Masih setia buat businesss dgn SHOM ni . SHOM sgt jaga usahawan2 seperti kami ni , dilayan seperti anak emasss. Alhamdulillah income tak pernah putus.  Anda usaha lebih , anda akn dpt lebih . 
Semua usahawan yg mula masuk mmg bermula dr bwh . Lagi tinggi ranking anda  lagi besar komitment anda pada rakan2 kongsi (business partner) anda yg lain .  Win-win situation . 
Actually sistem kite yg kerja kat ofis ni yang kaya kn orang atas je . Kite  bertungkus lumus kejar dateline, manager kita yg dpt nama  .itupun belom lagi cerita bab gaji naik setahun sekali berapa bnyk kn... Hehehe. 
Company kt luar sana bnyk da gulung tikar . Korang kene get ready dgn ekonomi yg semakin mencabar ni . Who knows 1 hari nnt company anda pulak gulung tikar . Sy pun risau jugak . Sebab tu selagi ada daya nk pulun buat income banyak2 , nk bagi family merasa 1 hari nanti, aminn. 
Do something  sahabat2 , berani mulakan busines  . Permulaan Dpt extra RM1000-RM2000 sebulan , ok kan ?
 Sy sedia bantu anda 😊

Whatsapp : 019-6343027 

#parttimebiz4all  
#glampreneur 
#businesswoman

01 September 2016

WELCOME ITIK , WELCOME SEPTEMBER

Hehehe ..
Helo September !! 

Terjebak sudah dengan Itik 😄😄

28 August 2016

SEMINAR TARIKAN GRID 2016


Alhamdulillah ,20/8/2016 yang lalu berlangsungnya Seminar Tarikan Grid di SACC Convention Centre Shah Alam.

For me , seminar kali ni merupakan satu seminar yang sangat2 mantap pengisianya. Dari Setting Minda , Setting Target , Business Strategy semuanya dikongsikan. 



Pada sebelah petangnya  pula sesi dari Dr Muhammad Jantan . Sesi ni memang betol-betol terkesan dalam hati para usahawan . 



GLAM Family dgn mood nak gi Italy 

GLAM Family dgn mood nak gi Italy


InsyaAllah sama-sama kita pasang niat nak gi Umra .. insyaAllah. 
Doakan sy ye kawan-kawan semoga saya dan rakan kongsi saya dapat ke Mekah menunaikan Umrah . 

04 August 2016

SAYA JUAL MIN KAFFE MURAH


Panas panas! market makin panas sekarang dengan kehadiran Min Kaffe. sana sini Stok Min Kaffe laku macam pisang goreng panas. Dulu dikenali dengan nama Mineral Coffee. Sekarang Min Kaffe uolss ..lebih commercial kan :) 
ada tu dah tak pandang kopi 3 in 1 yang lain sebab dah serasi dgn Min Kaffe. Yang nak kurus pun cari Min Kaffe. Yang kencing manis & migrain pun ok lepas minum Min kaffe . Senang cerita Min kaffe ni memang bnyk Khasiat . Takde gula, digantikan dengan garam buluh. Lemak lemak manissss gituuuu sedapppp.hmmp.

Setiap hari tak putus-putus elya dapat whatsapp nak promo Min Kaffe dari customer . Alhamdulillah. Elya memang terus offer harga murah untuk my beloved customer. 

Ada tu lepas min Kaffe terus nk daftar ahli . Lebih berbaloi, terpaksa dapat duit poket sekali. Jangan tak tahu dengan jual Min Kaffe ni lah boleh dapat melancong free juga tau! rezeki jangan ditolak kan:)

Ni siapa lagi tercari-cari Min Kaffe a.k.a Mineral Coffee, boleh lah whatsapp elya 019-6343027.

Yang berada sekitar Bandar Sri Permaisuri, Jalan Sultan Ismail ,bandar Tun Hussen On, Semenyih  boleh roger juga. 
Eh lupa nak bagi tau, if uolsss nak termos yg cantik macam kat bawah ni, uolsss kene cepat ok. T and C apply .













01 August 2016

SURAT CINTA LAGI :D


Dah dapat surat cinta. :D
dpt insentif free trip ke Beijing .,5hari 3malam,VIP treatment. 
Bukan tu je , dibagi nye duit poket extra lagi .mmg untung buat business mcm ni dikala ekonomi tak berapa nak elok macam ni.
Mcm mne nk dptkn ? Buat business online 2-3 jam je.
Bukan goyang2 kaki terus dapat tau . Usaha mesti ada . 
Seronok buat business dgn Sahajidah Hai-O . Nanti elya akan ajar macam mana nak buat extra income and dapatkan Free Trip setiap kali company offer :D

hp no: 019-6343027  

21 July 2016

MIN KAFFE STAR TREK BEYOND

Lamaa x contengconteng kat sini 😁
Cantikkan  termos ni ?? 😊😊
Beli 1 katon MIN KAFFE dpt 2 kotak MIN KAFFE + tumbler ni . Besttttt !! Cantik tau

Sejak mineral coffee rebranding ke MIN KAFFE , makin ramai yg suka minum coffee ni . Sgt berkhasiat ok ! Sedapppp x maniss mcm coffee biasa . Lemak2 masin.. Mesti cuba .. 
Boleh COD area jln sultan ismail , KLCC, bandar sri permaisuri . Beli banyak of course free delivery yaa dear . 😊 satu kotak RM33 . 5 kotak kita offer RM155 ok !! Murahhh sgt ni 😊


Ada yg nk jd agent? Dialakukan . Bonus sgt sgt lumayan. Permintaan yg sgt tinggi sejak msk paper & tv ni . Baru2 ni pula ada tayangan premier star strek beyond di GSC pavilion. Wah makin tak menang tangan nk handle permintaan min kaffe lepas ni . Rugiii uols x rebut peluang berniaga Min Kaffe ni . Mcm mcm promo Sahajidah Hai-O provide untuk kita mantapkan bisness kita . 😃😃
Nk order Min Kaffee atau nk jd Agent Min Kaffe ?contact elya 019-6343027  

17 May 2016

PRE ORDER FOR COOKIES ALA FAMOS AMOS 2016 , SPECIAL OFFER !! :)

 Hi sayang2 semua... 
Ni tahun ke 5 or 6 kot elya jual Cookies Ala Famos Amos ni. 
setiap tahun seperti biasa elya akan open for pre 0rder untuk Cookies ala famos amos ni time Nak dekat Raya .

Kenapa Pre Order ? sebab supplier elya nak jaga kualiti Cookies ni, memang buat freshhhhh ,tak simpan ready stok pun . Bila sekali makan tu aroma cookies tu terasa!! Serius tak tipuuu. Kalau Tipu elya berdosa ok .hehe.
So , apa lagi kekakak,! jom order sekarang. harga masih sama ya... 1 balang RM35 (400g - 60++pcs). beli more than 1, kita kira RM30sebalang (* tak termasuk delivery & postage) 
Bulan May ni ada promo (5 balang RM150 free delivery area klang
valley ) 
amacam best tak? Murah sangat dah niiii. berbaloiii.
Yang penting confirm Sedap, crunchy , harummm semerbakk, lain daripada cookies biasa . krup krap krup krapppp.

Elya tak markup bnyk pun , nak berkongsi rezeki dgn anda semua .
Qty :60++pcs .Ada yang dah order untuk raya and puasa . Nak makan2 saja sebelom puasa pun ada. Alhamdulillah. Siapa nak jd agent pn dialu-alu kan.

Nak order untuk raya pun dah boleh ya. And kalau nak elya pos , better 2 minggu sebelom Raya . Sebab nanti Pos Laju main campak2 je :((
Whats app lekas : 019-6343027 
Instagram : @rozacookies_
FB : Roza Cookies 
klik sini




 Kita kasi close up ..