28 August 2016

SEMINAR TARIKAN GRID 2016


Alhamdulillah ,20/8/2016 yang lalu berlangsungnya Seminar Tarikan Grid di SACC Convention Centre Shah Alam.

For me , seminar kali ni merupakan satu seminar yang sangat2 mantap pengisianya. Dari Setting Minda , Setting Target , Business Strategy semuanya dikongsikan. 



Pada sebelah petangnya  pula sesi dari Dr Muhammad Jantan . Sesi ni memang betol-betol terkesan dalam hati para usahawan . 



GLAM Family dgn mood nak gi Italy 

GLAM Family dgn mood nak gi Italy


InsyaAllah sama-sama kita pasang niat nak gi Umra .. insyaAllah. 
Doakan sy ye kawan-kawan semoga saya dan rakan kongsi saya dapat ke Mekah menunaikan Umrah . 

04 August 2016

SAYA JUAL MIN KAFFE MURAH


Panas panas! market makin panas sekarang dengan kehadiran Min Kaffe. sana sini Stok Min Kaffe laku macam pisang goreng panas. Dulu dikenali dengan nama Mineral Coffee. Sekarang Min Kaffe uolss ..lebih commercial kan :) 
ada tu dah tak pandang kopi 3 in 1 yang lain sebab dah serasi dgn Min Kaffe. Yang nak kurus pun cari Min Kaffe. Yang kencing manis & migrain pun ok lepas minum Min kaffe . Senang cerita Min kaffe ni memang bnyk Khasiat . Takde gula, digantikan dengan garam buluh. Lemak lemak manissss gituuuu sedapppp.hmmp.

Setiap hari tak putus-putus elya dapat whatsapp nak promo Min Kaffe dari customer . Alhamdulillah. Elya memang terus offer harga murah untuk my beloved customer. 

Ada tu lepas min Kaffe terus nk daftar ahli . Lebih berbaloi, terpaksa dapat duit poket sekali. Jangan tak tahu dengan jual Min Kaffe ni lah boleh dapat melancong free juga tau! rezeki jangan ditolak kan:)

Ni siapa lagi tercari-cari Min Kaffe a.k.a Mineral Coffee, boleh lah whatsapp elya 019-6343027.

Yang berada sekitar Bandar Sri Permaisuri, Jalan Sultan Ismail ,bandar Tun Hussen On, Semenyih  boleh roger juga. 
Eh lupa nak bagi tau, if uolsss nak termos yg cantik macam kat bawah ni, uolsss kene cepat ok. T and C apply .













01 August 2016

SURAT CINTA LAGI :D


Dah dapat surat cinta. :D
dpt insentif free trip ke Beijing .,5hari 3malam,VIP treatment. 
Bukan tu je , dibagi nye duit poket extra lagi .mmg untung buat business mcm ni dikala ekonomi tak berapa nak elok macam ni.
Mcm mne nk dptkn ? Buat business online 2-3 jam je.
Bukan goyang2 kaki terus dapat tau . Usaha mesti ada . 
Seronok buat business dgn Sahajidah Hai-O . Nanti elya akan ajar macam mana nak buat extra income and dapatkan Free Trip setiap kali company offer :D

hp no: 019-6343027  

21 July 2016

MIN KAFFE STAR TREK BEYOND

Lamaa x contengconteng kat sini 😁
Cantikkan  termos ni ?? 😊😊
Beli 1 katon MIN KAFFE dpt 2 kotak MIN KAFFE + tumbler ni . Besttttt !! Cantik tau

Sejak mineral coffee rebranding ke MIN KAFFE , makin ramai yg suka minum coffee ni . Sgt berkhasiat ok ! Sedapppp x maniss mcm coffee biasa . Lemak2 masin.. Mesti cuba .. 
Boleh COD area jln sultan ismail , KLCC, bandar sri permaisuri . Beli banyak of course free delivery yaa dear . 😊 satu kotak RM33 . 5 kotak kita offer RM155 ok !! Murahhh sgt ni 😊


Ada yg nk jd agent? Dialakukan . Bonus sgt sgt lumayan. Permintaan yg sgt tinggi sejak msk paper & tv ni . Baru2 ni pula ada tayangan premier star strek beyond di GSC pavilion. Wah makin tak menang tangan nk handle permintaan min kaffe lepas ni . Rugiii uols x rebut peluang berniaga Min Kaffe ni . Mcm mcm promo Sahajidah Hai-O provide untuk kita mantapkan bisness kita . 😃😃
Nk order Min Kaffee atau nk jd Agent Min Kaffe ?contact elya 019-6343027  

17 May 2016

PRE ORDER FOR COOKIES ALA FAMOS AMOS 2016 , SPECIAL OFFER !! :)

 Hi sayang2 semua... 
Ni tahun ke 5 or 6 kot elya jual Cookies Ala Famos Amos ni. 
setiap tahun seperti biasa elya akan open for pre 0rder untuk Cookies ala famos amos ni time Nak dekat Raya .

Kenapa Pre Order ? sebab supplier elya nak jaga kualiti Cookies ni, memang buat freshhhhh ,tak simpan ready stok pun . Bila sekali makan tu aroma cookies tu terasa!! Serius tak tipuuu. Kalau Tipu elya berdosa ok .hehe.
So , apa lagi kekakak,! jom order sekarang. harga masih sama ya... 1 balang RM35 (400g - 60++pcs). beli more than 1, kita kira RM30sebalang (* tak termasuk delivery & postage) 
Bulan May ni ada promo (5 balang RM150 free delivery area klang
valley ) 
amacam best tak? Murah sangat dah niiii. berbaloiii.
Yang penting confirm Sedap, crunchy , harummm semerbakk, lain daripada cookies biasa . krup krap krup krapppp.

Elya tak markup bnyk pun , nak berkongsi rezeki dgn anda semua .
Qty :60++pcs .Ada yang dah order untuk raya and puasa . Nak makan2 saja sebelom puasa pun ada. Alhamdulillah. Siapa nak jd agent pn dialu-alu kan.

Nak order untuk raya pun dah boleh ya. And kalau nak elya pos , better 2 minggu sebelom Raya . Sebab nanti Pos Laju main campak2 je :((
Whats app lekas : 019-6343027 
Instagram : @rozacookies_
FB : Roza Cookies 
klik sini




 Kita kasi close up ..


22 April 2016

SHAPE SHAPE UOLSSS .. :)



shape your body with PREMIUM BEAUTIFUL UOLSSSS. 


Berbaloi sgtt pakai Superbrand Lingerie ni . Material tak panas . Badan susah nk kembang dgn jaya nya if korang konsisten pakai . Hehe.,
Seriously tak tipu . Sebb tu ramai testimoni mak beranak 2 /3/4/5 etc cepat je slim dgn PREMIUM BEAUTIFUL . 
Tak caya? Meh try fitting dulu .
Rasa sendiri perbezaannya hehe . 

If nak fitting area bandar sri permaisuri, cheras, klcc, ttdi , bangsar , putrajaya ,or mana2 je .. Sabah sarawak, Brunei, singapore. 

Contact elya ok ? 019-6343037 


19 April 2016

NEW ARIANI SHAWL TO LET GO

Hi readers , 

I ade extra instant shawl mallory . Mcm gmba kat bawah ni. 
I nye Black color . Senang nk matching . 
NEW , bukn Preloved ya. 
Seriously nice sgt . Material superb. 

If u nk what'sapp ya 019-6343037 
Ori price rm145
Price nk let go rm90 inclusive postage 

First come first serve 

Boleh tgk #galeriarianitutorial untuk tgk video cara pakai instant shawl mallory


14 April 2016

NEW LOOK FOR MINERAL COFFEE/ MIN KAFFE





Since bulan May price for MINERAL COFFEE/MIN KAFFE will be increasing, So bulan ni elya tgh buat promo for MINERAL COFFEE . Harga Murah je mineral coffee ni ! 
6 kotak RM164 , 5 kotak RM137 , 4 kotak RM110 , normal price RM30 sekotak .

Boleh COD area bandar sri permaisuri, KLCC. Cepat2 whatsapp ok , 019-6343027 . Stock terhad 😊

22 March 2016

HURRY !!! ENDING SOON !!


CASH REBATE  WILL END 31 MAC !!
For serious buyer , please whats app me 019-6343027
 to book your magical corset today!Waived RM700 off!


Some testimonials of my Premium Beautiful Corset clients:-

  •  For post-delivery or during confinement
  •  For your wedding day outfit
  • For back-pain & slip disc patients
  • Helps with cyst/fibroid patients
  • Used by Asthma patients and helps to alleviate asthma attacks
  • Reduces post-delivery stretch marks
  • Increases and improves firmness of the breast & buttocks


For FREE a trial, consultation or special offer(s). 
Contact Me today 019-6343027

01 February 2016

VVIP TRIP TO BEIJING 2016





BEIJING VVIP TRIP is On !! 
Sahajidah Hai O Mktg menyediakan 1000 Tiket untuk direbut . Trip dgn SHOM tak pernah mengecewakan . Semuanya akan disediakan oleh Muslim Tour , memang tip top!
Flight ticket, Hotel , transportation, makanan halal . Bawak duit shopping je , yg lain tak perlu risau sebab tu elya syok berniaga dgn SHOM . Sambil berniaga dapat duit poket extra sambil dapat incentive trip with VIP treatment !! Rugi sangat kalau tak ambik peluang ni uolsss. 

Boleh pm elya untuk keterangan lanjut 019-6343027