17 December 2009

Baju2 batik in the house!!!~

Yo wassup my nigga...ari ney agak ceria sket.sebb esok cuti kan.yahoOOo..leh berfoya-foyaa..
Sesampainye aku kt ofis pagi td,collogue aku (betol x spelling tu..hu3) terus buzz aku die ckp

" makcik, sy ade bj batik .nk tgk tak?" aku ckp la.ok.masa lunch nnt aku tgk...

Lunch pun tiba....die pun dgn serta merta dtg ke arah aku. and tunjuk2 koleksi2 baju2 batik die.Import dr Jawa u...jgn main2. Tapi serius lawa tau!!!batik2 tu dierang jahit jd dress,baju ala ala komono sume. Untuk yg kerja dekat government, korang patut beli tau koleksi2 derang ney.sebbnye korang kene pakai baju batik kan.(aku lupe ari ape).nanti kalu blog meke dh siap,aku akan war war kan disini ok!!!menarik tau!!!kene support member beb!!!
Aku pun ade berminat jugak la sehelai dua.tapi tgh pikir2 nk beli ke tak..he3


eceh!!ape gaya ntah aku nkbuat...sile jgn kutukkkk...







sile jgn muntah ok!!!!mcm buwok plak posing kat dlm toilet..hu3.Ok tak?ade gaya jd model tak??wakakaakak!!!~

4 comments:

Gieyana said...

cantik2..tp kat lengan tue jd kurang menarik sket..kalau bleh remove benda tue lebih menarik rasanya..hehehe!

ElyaElmo said...

k.gieyana - itu laa...saja testing2 je tu.nanti2 klo berminat brbeli kot :p

SyaNa said...

cantek..tp mcm tak sesuai jek utk org bersaiz debab pakai
mcm gue..hehehe

ElyaElmo said...

@syana -ha3.mana ade debab laa syana.ekceli...die ade jerut kt belakang tu..tu yg bleh wat org nmpak slim..hua3