15 December 2009

Bengang nak mamps





Ye!!pagi2 tadi aku sgt marah+bengang pun ade.mana taknye pagi2 aku smpai terlambat gi ofis. sampai je and duduk je kat kerusi,tiba2 team lead aku ckp account manager and boss aku hantar email saying that aku wat mistake lagi.punye la berasap aku mcm muke kartun kat atas tu. boleh plak boss aku ckp mcm ney

p/s : nama bos and email boss terpaksa erase untuk mengelakkan segala kesulitan..ha3

aku ape lagi,hangin la.kenapa la nk tuduh aku anta salah.Padahal,mmg betol pun.Last2 aku reply blik,baru die paham situation yg sebenar.Tapi aku still kene standby juga mental,jiwa dan emosi aku.kene face to face dgn die ari ney kene soal jwb dgn die plak...aiyohhhhh!!!!

2 comments:

alyyani said...

oo bukan salah awak la ye, takpe, asalkan diorg clear dgn situasi sebenar dah cukup bagus. sabar ok!

ElyaElmo said...

@alyyani : itu laa...suke2 hati je tuduh2 org.hu3...thanks yaa sis