14 December 2009

elmo teringin nk pakai skirt!!!!!

Nak dipendekkan cerita,5 tahun study kt University,aku tak pernah pun pakai skirt kat campus.jeans and baju kurung je la attire aku ke class.Aku start pakai skirt masa aku internship je.Itu pun sebb company aku tak kasi pakai seluar.Nk dijadikan cerita aku ade la sehelai dua skirt pendek and panjang yg dh lama gile simpan. So ,kt sini semua bleh buat kesimpulan aku ney mmgtak bnyk skirt la.he3.
Kalau korang nk tau,aku sebenarnye teringin tau nk pakai kirt.Tapi ape kan daya,konon2 tak nak nmpak mcm pempuan sgt!(padahal mmg pempuan kot kan hu3).Aku ney perangai pelik sket.aku niat kat hati aku,bile aku dh dpt bf,baru la aku akan 'cuber' pakai skirt labuh.Ntah ape2 ntah aku dulu.nak pakai skirt pun kene cube2 ke kan.
Ha skang aku dh ada encik kekaseh,still tak pakai skirt lagi.padahal aku dh ade sehelai skirt kaler putih,pada aku cantik la.tapi x tau nk pakai masa bile.hu3.Kenapa r ngn aku ney kan.encik kekasih selalu je suruh aku pakai.Sebb die suka tgk aku pakai skirt.(ntah bile die tgk aku pakai ntah,imaginasinye laa konon2..hu3)Tapi ntah la,aku nye taste ney pelik2 sket.sebb aku suke skirt2 yg jarang org pakai kat Msia ney.ha3 .(poyo tak..ha!!)
Skang ney mood aku nk mencari skirt tiba2 ada plak.tapi kat mana yeh nk cari skirt mcm sume di bwh ney.....


aku nk sebijik mcm ney,simple je...pakai pegi dating..alahaiiii...hu3


yg ini plak,konon nk gi pantai...cewahhh!!!nice kannn....


ini pun susah nk cari.aku suke combination colour die.menarik!!!


kalau yg mcm ney,klo ade function bleh pakai.suke design die!!!


kalau yg mcm ney.mebi ade jual kat sini.Tapi harga pasti mahal!!yg murah nye takde ke beb? :-s


wow!!!cantek kan purple die???


wow!!pakai skirt ney gi ofiss..menarik kan??he3


my fav colour!!!hu3.mcm heavy sgt takklo nk g dating pakai mcm ney??korang berani tak pakai hu3



smart nye kan!pakai skirt mcm ney.all black.

skirt yg mcm ney,mmg bnyk org jual kat sini.Tapi susah nk jmpe yg pjg nye,salu yg aku jmpe,sumenye senteng je..Sbb kaki ku pjg.so I need long skirt.nanti bleh nmpak slim and tinggi tau :D


tapi kalu dpt pakai mcm ney pun ok kan!!!simple gileeee.....hu3


sorry sume.ney bukan long skirt.Tapi saja nk kasi korang tgk.Lawa kan skirt die.combination colour die.Cantikkkk!!!style ini pun susah nk cr.betol x??


Haihhhhhh...mcm mana yeh...niat dihati nk ubah style, pakai long skirt 2010 ney....rasa2 dpt tak cr yg cantik2 nye skirttttt......help me to find out a place yg jual long skirt yg murah tapi cantik guysss...hu3

4 comments:

honeyy said...

i pon xpnah pakai skirt.. xbape nak tinggi.. [kai skirt lagi lah name cenonet nye.. ngeee

[z@ck] said...

ada hati gak nak pakai macam 2..
tp x jumpa yg berkenan lagi

iNa said...

ina minat tgk skirt nie..
cun2...
tp nk pakai..adeh......rendang x berbuah nie susah la......lain mcm je..

ElyaElmo said...

@ honey : tape..bleh je pakai..nnt pakai heels leh nmpak tinggi and slim..

@zack :tak jumpe lagi kan...klo jumpe lawa2 lemme know tau zack :D

@ina : cun gileee ina...tapi org2 rendang pun pakai jeee ina.janji pndai gaya kan...ekekek.pakai je kasot tinggi..tak rendang punyeee