08 December 2009

kepak kepak kepung kepung...pak pak...!!~

Bulan ney musim org kahwin.Serius!!ramai gile kwn2 elmo kahwin bulan Dec thn ne.Thn depan plak,February jd pilihan ramai member2 gak. mmg dh full r.Terpikir gak,asal sume org duk suke pilih Dec 2009 and Feb 2010.Ade "ONG" ke bulan Dec ngn Feb ne yeh?hu3. Mayb sbb cuti sekolah panjang kott ye takk....kan

Ok dipendekkan cite,ahad pagi2 lagi elmo dh get ready nk g konvoi ramai2 ke Muar.ade mmber kiterang kawen.pas je sume org smpai kat tempat berkumpul,kami pun gerakkk....
Sampai agak lambat jugak r kt destination.sbb mmber yg lead tu pun tak sure rupenye kat mana umah pengantin tu.Tak tau ckp r taktau kan...taknak bg tau!!!konfiden jee lead kiterang ha3!!!<sorry yeee encik I terkutuk kejap...ha3>. Last2 kiterang plak yg kene lead yg lain sebb one of mmber kiterang dlm kete kami tau tgk map kat kad tu.
Bila smpaii,samat pengantin tk smpai lgi..so kami pun mencekik r dulu....sedappplauk die,ade sotonggggg!!!nyum2
nk kat kol 2 pengantin smpai.Perghh cntek gileee baju pengantin tu.Fesyen baju die elmo x pernah tgk pun kt kl.sebb salu org pakai kaler2 basic cam ungu,ijo,putih..bla bla bla....Ok..malas nk merepek pjg..njoy the pics keh!

berarak


suara awek ney sedap!!ingatkan tuan rumah pasang kaset/cdl lagu.rupenye live band wok!!



me and adik pengantin(yang)




angle dr jauh..hu3


kelakar budak ney..tayang perot plak .....hu3


Lepas sesi ambik2 gamba sume abeh..kami pun ronda2 kat muar.Lepas tu,pi pekena sat ROJAK MUAR!!
Serius!!ney 1st time aku makan rojak buah,sedappppp!!!hu3.kt kl nye bau belacan nye kuat stgt..tak sedapp.tapi kat Muar nye mmg sedap.terbaik!!!hu3


Pas kenyang sume tak tau nk wat ape,gi lepak kat tanjung plak.<ape ntah nama tanjung tu>.Lepak2 makan buah plak.hu3.kami ney suke makan jee...ha3.Kami macam tak tenu arah je.then derang decide malam g makan kat umbai plak.aku mmg tak bleh la ikot sebb dh janji ngn papa aku nk bwk die jmpe ngn my cik kekasih.ekekekke...

kami yg konvoi


No comments: