13 December 2009

Sabtu yg panass!!!~



Hari ney cam biasa ade org kawen lagi kan and aku kene teman nurul g umah mmber die tunang .Ekceli memula aku tak sure nk g ke tak wedding mmber tu sebb x dpt invitation card pun.jes dpt email je dr tuan empunya majlis.Tapi takpela,mebi die bz kot.tanpa melengahkan masa,apelagi kami dgn tak sabar2 nye gerak la ke cyberjaya tu.. hua3.sesampainye kat sana dh kol 1.tapi batang idung mmber2 lain pun tak nmpak lgi.pe lagi,kami x jadi la turun lu.kami g dulu umah mmber yg nk tunang tu. <tapi tu bukannye mmber aku pun,mmber kpd kwn aku tu>. Sampai2 nye kt umah tu,majlis mmg dh mula dh,aku dgn muke tak malunya,snap la gamba2 org yg sedang bertunang tu,snap plak gamba2 hantaran die.Memang muke tak malu tol!!dah la bukan kwn aku,berani la pulak buat centu kat umah org..hu3.Ala bukan ape pun kan,saja je ambik gamba.nk ambik ilham.klo sendiri bertunang kang,senang kan kan kan..ahaks!!!ha3.tapi serius,majlis simple je,tapi menarik.Lauk2 mmg tak bleh nk ckp ape la,panas2+ sedap gile doh!!!

ni mmber aku nye opismate tunang,bukan mmber aku pun.tapi selamber je gi,janji dpt makn!!ha3

Tiber2 aku pun nyebuk sekali join bergamba ;))


sempat curik2 snap,muahahaha:))

Pas kiterang makan segala bagai,kiterang terus shoot gi cyberjaya.Gile panas nk mamp* .Tak tahan gile.hu3 samat aku pakai semi casual. . Konsep wedd mmber aku ney ala2 konsep garden kot.mebi die wat ala2 low budget nye. tapi still nice.aku suke pelamin die,simple je aku tgk,PUTIH. :D

simple tapi menarik kan pelamin die

bersama pengantin

kami pulak bergamba di pelamin...hu3

kami yg single sekejap .< encik kekaseh masing2 tak ikot,yeay!! ha3>

yeaaaahhh lepas berphoto kami pun pulanggggg ~

Balik je dr umah....aku pun dating ngn encik kekasehh ku.....sonok jeeee semlm..kami gi usha2 YES!!!!mmg murah2..!!!itu je la nk membebel...nk tdo dah...gudniteeeee~

No comments: