06 December 2009

Testing~


Heluuuuuu semua...Ekceli elmo tak pernah terpikir nk jd blogger ney.sbb elmo rasa mcm buang masa plak.Tapi ntah mcm mana plak,perasaan nk ber-blog ney tibe2 muncul.Time keje,elmo lebeh excited nk wat blog drpd wat account.<fyi,akoo keje as finance exec ye>.Mana tak nye,elmo dpt belaja sesuatu yg baru!!hua3.2-3 bulan ney,time keje elmo bukan wat kje.elmo google sana sini tuk dpt kan blog2 yg aja kita mcm mana nk wat blog.<sebb time geram tak dpt jd permanent staff lg>.Pastu org sebok lunch kt luar.elmo sanggup lunch kat ofis je,bwk bekal.Sebab ape?sebb elmo seboleh2nya nk belaja wat blog.Kat umah internet lembab.So kat ofis r elmo ambik peluang. :D
Dulu ingat klo nk wat blog ney,kene expert pasal multimedia,IT bagai.Padahal tak susah mana pun....
Skang ade je dlm pala otak elmo ney mcm2 mende nk share ngn korang2 sume.Tp nnt dulu la..satu2 akoo akan cube share k!!!Tak baik kedekut ilmu btol x!<ilmu ke??hu3>
Ha!!Nanti elmo akan update pasal elmo g bukit tinggi celebrate Raya Korban kat sana.Best!!! Pastu,ramai member2 kawen bulan ney gak ,musim mengawan dh tiber hu3.nanti elmo akan uplod gamba2 derang kawen gak~Tunggu je k semua!!!!

2 comments:

ween said...

hye Elya, welcome here n wish u a HAPPY BLOGGING! :)

ElyaElmo said...

thanks ween :) salu2 laa singgah yeee