29 December 2009

AKU CAPEK!!!

This week sgt2 bz.ekceli bnyk mende nak update. Tapi itu la,bz nak mampus!!!!tak pernah aku rasa sebizi ni.Team lead aku cuti panjang,so aku takde tempat nk bergantung.hu3.Orang lain sibuk ambik cuti.Aku penat..stress..capek...semua la. Aku terasa relase tension bila boss aku lmbat dtg ke ofis. Kalau dia datang awl,dub dab dub dab jantung aku.Ye la mana tak nya,kene standby je ape yg dia nak aku buat.hu3. Tapi takpe r.Malam ney aku bali, mahu cuba buat cheesetartt balik..weehOooooooo!~semlm dh beli bahan2. Tak sabar aku nk cuba :D Kalu sedap nnt aku bleh buat biz cheesetart pulak kan!!~hua3.

1 comment:

helena's said...

cikhel pun capek ne..hehe