18 February 2010

CINTA BARU HANS




Jeng jeng jeng....Nah...gempak tak tiba2 hans sudah bertemu dengan Chenta Hati dia.he3.(aku bleh gantikan abg rambut ketak tak?ha3).Cantikannn awek disebelah hans tu.Nama awek tu ialah Bea Alonzo, ada darah campuran British dan Filipin. FYI,Mereka dah bertunang pun!Senyap2 jeeeeee.......Seprise kan..$%^&%$#%....Mmg bagaikan pinang dibelah dua kan. ecewah!!Untung Hans,dpt awek yg lawa centu kan.Tapi tak dinafikan,Awek2 Filipin majoritinya mmg lawa2 pun...
Tapi korang,sayangnya mereka menjadi pasangan kekasih hanya didalam Filem Miss You Like Crazy la korang.(sumber dr Beritaharian..mesti korang legakan... so sesapa kt luar sana yg single mingle tu,ade peluang lagi.hu3).Tapi kalau betol- betol dierang jadi pasangan kekasih pun apa salahnya kan. Sama cantik sama padan. Lagi pun Hans solo pun. Apa ade hal kan.Ramai je artis kita jatuh cinta di set pengambarankan kan kan.


Close-up muka bea


Si hans ni pun dulu scandal2 dia pun sumanya bukan calang2 org kan. Semua yang glemer and top 5 nya artis la kan.Tapi satu pun tak lekat. Kenapa yeh? Sebab dia bukan muslim kot kan. Susah sket scandal2 dia tu nk terima tuk buat laki kan...ntah la labuuuu.....

ni cinta lama dia yg berakhir dgn pergaduhan

dgn fasha pun ade,pempuan ni mmg suma lelaki hensem and kaya dia nk kebas kan..hu3



LAST BUT NOT LEAST....JENG JENG JENG.....ARTIS YG AKU SUKA SGT DR DULU SMPAI SEKARANG
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ape kata ko kapel je ngn nasha Aziz yg cun ni hans, dia pun single je sampai skang. Korang sama cantik sama padan, apa lagi, berchenta je la!!~hu3

9 comments:

RiNa FaRiD said...

wah3x..hans dah ade awek baru rupanya.. ^_^

mizara said...

wah dh dapat komen huaaaaa..finally..btw hans mmg hensem n gf die pon gojes..hehe

helena's said...

saya tak suka pasah sandah!

~♥ iella ♥~ said...

hans gn awek baru???sapa awek dia nie??artis gak ker??

ElyaElmo said...

@rina - awekkk tipu2 jee kottt tak??hu3

@ mizara - awek tuuu gojesss kannnnnnn....yeayy dpt komen dr mizaraa :D

@ helena - saya pun tak suka dia..sy suka nasaaaaa :D

@ iella - yeahhh artiss filipinooooooooo .awek dlm muviee jeee

Zainur said...

Hai Elya,
Salam kenal :) Nampak banner kat side bar tu tp mana entrinya ;)

ElyaElmo said...

@zainur -salam kenal juge..barujee letak entry tu :D

- Gie - said...

giler cntk ok!!!!!!!!!

embun d tengah malam said...

cantik girl tu