12 February 2010

Finally!!!!~EyraRizal menjadi pilihan..




Yahooo...!!!~Im so happy.Finally,aku dh dpt make-up artist for my engagement day :D walaupun lambat lagi, tapi still kene booking tau! Sebab sgt2 penting memilih and survey make-up artist or mak andam beberapa bulan sebelum majlis tunang ni. Sebabnya ialah,kadang2 make-up artis ni derang pun ade schedule derang gak. Takot2 kang clashing ke ape kan ngn majlis kita. And tak disarankan cari make-up artist last2 minit. Mencari mak andam terjun tak digalakkan sama sekali ok!!Kang xde seri kang org tgk :D
Yang pasti aku dh buat survey selama seminggu and aku dh tnya2 semua make-up artist and Im so happy aku dh dpt make-up artist yg bg aku dia make up cantik...and bg reasonable price kt aku.
Dengan Happy nye aku nk announce...aku dh dpt make up artist akuuuu!!~yahoooooo!!!~
EyraRizal pilihan ku. Nasib baik dia available on my engagement day tu. Sebb, masa aku tgk schedule dia,dia mcm ade client on that date. Alhamdulilah,mungkin rezeki aku. :) . Haihhh..kalau la pandai make up kat bestttttttttttttt....hu3


Ok ini checklist aku( FYI, kene prepare awal2,sebb aku ni kelam kabut sket orgnya kang ada yg tertinggal itu ini kalau last2 min preparation..hua3)
1. Baju tunang - belum hantar jahit lgi
2. hantaran pihak lelaki - mayb buat sndiri,yang simple2 je sudah :)
3. make-up - eyra rizal
4. mini pelamin- kak natrah sirehmuda
5. makanan - masak sendiri,cuz x jemput ramai org pun,sedara mara je.
6. goodies for guest- tgh pikir2 lagi.

So, ini je la kot kan benda2 penting yang perlu ada kan?aku nk buat simple2 je...semoga dipermudahkann...Amin :)


2 comments:

Natasha said...

spelling menjadi tuh salah eja sayang

ElyaElmo said...

ha3....aah kakk..thanks kak...tak perasan plak :D