02 February 2010

KEMPEN BENCI MEMEY!!!



Lepas kempen I hate Fasha Sandha dh mencecah lebih dr 20,000 org.kini giliran memey pulak kene.
Sorry la,aku lambat sikit update pasal ni.Erm... Kenapa kita perlu ada sifat benci membenci tu ?Dekat sini bukan aku menyokong ape yang telah Memey lakukan terhadap abby abadi. Tetapi aku rasa, tak perlu kot nak menuding kesalahan org lain je. Kita ni pun bukannye perfect sgt. Kita ni pun bukannya tak pernah buat salah terhadap org lain kan.So hentikan la perbuatan nk menghukum org macam ni. Mind your own business je. Biarlah mereka dengan cara mereka. Yang salah tu pasti akan terima balasan dr Tuhan. Ye tak?
sekian coretan dari ku~

p/s takde perasaan pun dekat memey

2 comments:

mizara said...

..betul tu yang salah tetap salah..dan takda manusia yang bersih dr segala perbuatan..tapi itula sbb Memey ni artis ,public figure..so apa je drang buat people noticed ..itula harga yg perlu dibyr menjadi artis ..silap langkah mmg kena dgn public..

ElyaElmo said...

betoll tuu...setuju...agaknye kalau kiter ney jadi artis,mesti kene terjah jugak kan kan