17 February 2010

JALAN-JALAN TGK ORG KAWEN LAGI~

Last Saturday,seawal pukol 8.30 pagi aku dh gerak ke segamat cuz senior aku dia kawen. Lepas 3 jam. kami pun smpai segamat. Kami smpai awl jugak la. Kami sempat tgk make-up artist dia make up dia. Sebenarnya aku ngn member aku pelik,kenapa make up kakak tu sgt nipis, bekas2 jerawat still nmpak lagi. Bukan ke kalau make up kahwin ni,selalunya make up artist akan touch up smpai kulit kita dah tak nmpak bekas2 jerawat tu kan.Tapi takpe la,dh lepas dh pun.hentam saja laa labu.
Pastu kitarang gegas pulang ke KL.Member encik kekasih ku kahwin belah malamnya pulak,dekat kampung pengantin. Sesampainya kt sana, mmg cantik dan terbaik la environment situ. Fyi, kat situ mmg ramai artis2 and VIP buat majlis .Very the Glam tau!!Teringin gak nk buat kt sana,tapi ongkosssssssssssnya..........~Sorry la gamba agak blur sket and gamba wedd kat kampung pengantin pun tak bnyk snap sebb bateri cam abeh..hu3


sgt sweet ala2 cinosss :D


me with kak zura


pelamin yg sgt nice





us at kg pengantin



us with pengantin


kami with bff




2 comments:

sasha* said...

lawa la pelamin tu

Tihara said...

seronok kan tengok pengantin..baju mcm2 fesyen la ni :)