23 February 2010

KHAS BUAT B2B

hijab style

Kepada B2b..korang happy tak kalau korang dpt pakai tudung or hijab impian korang?Mesti sgt hepi+berdebar+excited.bla bla bla bla. Yela, korang nk tgk hasil tudung impian korang tu kan...
Last week, aku attend solemnization senior aku dekat majis berhampiran taman kami. Nak dijadikan cerita, malam sebelum nya tu aku dh call dia. Aku bg tau yg aku nk teman dia bermekap and nk dtg awal la senang cerita. Esok harinya itu, aku terbabasss daa..tak sempat aku tgk die bersiap. Dipendekkan cerita. Aku smpai kat masjid tu lewat 30 minit. (Ade hal yg tak dpt dielakkan la kak. Maaf lagi sekali ye ).

Actually aku mmg tak sabar2 nk tgk hijab yg dia pakai untuk nikah ni. Sebb dia mmg suka style ala ala arab ni. Then, dia ambik khidmat puan Vispera a.k.a coursemate dia dekat campus dulu and merangkap senior aku jugak untuk jahit hijab dia tu. And the result mmg tak mengecewakan la....she looks so pretty with the hijab.For me dh mcm artis kita menikah.( ini bukan pujian nk ambik hati ye, ini betol2 puji)


pandangan dari tepi, cantikkkk!!mcm dlm gamba di atas kan


close-up pandangan sisi.( bukan nk suh korang tgk aksi si suami kucup si isteri tau:p)


abaikan gamba ku itu.My sister ckp, aku tak sesuai memakai tudung sedemikian rupa:( tapi kekasehku kata cantik. mana satu betol ni.ha3.


us with the pasangan.

So,B2B yg berminat nk buat tudung with puan vispera,u bleh mintak contact number dr sy. Or u boleh direct tanya ngn puan vispera. Korang hanya perlu email or bwk contoh gamba viel/ style tudung2 artis yg macam mana korang suke.

10 comments:

Ami Schaheera said...

eeee comel pulak pakai tudung camtu eh? hmmmm menarik! :))

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Wahhh..cantik jgk fesyen gini kan? Tapi muka melebar dan membukat mcm saya ni sesuai ke?huhu...tapi siyes cantik..nampak ekslusif..Thanks Elmo sudi update pict ni..=)

helena's said...

elya,,kamu macam orang arab..comel la macamtuh!serius!hehe

ElyaElmo said...

@ami - aah sgt menarik.. style. sekali sekala try something new kann :D

@wan - aah cantek je wan. tapi klo nk try leh je diskas ngn puan vispera tu..ha3..nway congrats wan menangg contest..he3

@cik hel- yeke?? itu yg nk dgr tu!!ha3.main2 je..thanks anyway. Tapi bukan semua org sukee tgkk gaya tudung mcm ni...hua3

Nazatul shima said...

iye sis!sangat cantik..macam tudung bini eizlan yusoff pakai pon ade sikit2..:)

thezaila said...

hi babe.. i pun amik tudung dari vispera gak.. mmg melotps..=)

to B2B, mmg sgt rekomen cik vispera ni utk tudung nikah or tunang.. chantekk u..

ElyaElmo said...

@cma :alamak..bini ezlan i tak perasan pulakkkk.....

@the zaila :kann cantek kannnn..i dh tgk blog u..cantik jeeeeeee tgk :)

Reen Tart Nenas said...

saye pun amik tudung vispera

Nor Azian said...

salam...
nice to meet u..
saya mmg tgh mencari tudung ala2 arab style or turban ni. mmg plan nk pakai for nikah. nk mtk contact no bole?? Tq..

ElyaElmo said...

dear..u try contact puan vispera ..ni contact die :0125881550.