14 February 2010

LELONG JAPANESE COTTON !!!~






yeay!! dh smpaii dah stockkkk japanese cotton ku!!~ Actually aku dah lama tercari2 kain cotton untuk dibuat baju kurung. Susah tau nk cari kain cotton yg material dia tak panas and corak cantik.
And last 2 weeks aku terjmpe blog azzara cotton . Kalau sesapa tgh tercari2 kain cotton, aku mmg rekemen kat korang website tu.Corak2 kain dalam web tu sgt2 cantik,warna pun sangat menarik, rambang mata ok!!~ Kalau diikutkan hati, nak aje jahit kain tu cepat2. tapi ape kan daya, duit tidak mencukupi untuk menempah baju lagi.....Mayb tggu next gaji kot...ha3..InsyaAllah :)



2 comments:

- Gie - said...

tak lame lg tu adik nk berkawen ;p

ElyaElmo said...

ha3...moga2 masin mulut akak yee...:D