18 February 2010

LENGANG DAN SURAMNYA!!!!~


Hari kedua ni,ofis aku suram lagi. Ramai lagi yg tak balik dr bercuti. Jalan sangat lengang, tak jem.Aku gerak dr umah pun kol 10 lebeh. smpai kat ofis kol 10.30.Wah,senang je nk dpt parking. Biasa mmg aku dok pusing2 smpai berapa kali, baru la dpt parking nya.ha3. And 2 hari ini, aku tak gelisah pasal DBKL pun.What the day!!~mayb DBKL pun malas jugak nk bekerja kot.sebb derang tahu,org pun tak ramai bekerja lagi. Aku smpai2 ofis,suma org dh smpai,konon2 macam aku la bos nye kan. Nanti balik pun aku nk balik awl. Nak update blog. Aku nk join satu contest. jeng jeng jeng....~Tunggu update aku malam ney haa....

6 comments:

sasha* said...

bos sy pn cuti seminggu yahooo :D

ElyaElmo said...

ha3...boss sy ade jee...tapi ntah laa awl plak die dtg ari ni.hu3

A.I said...

sama la ngan opis ni. harini baru stat keje tp sunyi je..ramai yg sambung coti. hohoho

Gieyana said...

betui..jalanraya mmg lengang kan..syok jer bw keta..kekeke

[dG] said...

jalan lengang, boleh b'lenggang2 d jlnrya~ hehe

ElyaElmo said...

@A.I , kak Gieyana- bestttt kannn....esok last kita dpt merasakan ke-lengangan di jalan raya..hu3.

@dG - aah kan..bleh berlenggang perot sekali kan..ha3