17 February 2010

Lu pikirlah sendiri


Cuti yg sgt panjang last week. Aku ngn adik aku pun teman la mama gi tgk wayang. Serius!!dah nak masuk 3 bulan aku tak tgk wayang. Sebab aku sgt2 bizi mencari rezeki. cewah!!~alasan btol. Pastu adik aku siap2 beli tic siang nya tu, then tgk wayang belah malamnya. Mak aku ni suka tgk cerita melayu je. Memandangkan movie yg nabil berlakon tu dah keluar, belasah je la tgk citer tu kan,eventhough aku dah tau, mesti cerita tu tak best punye.Lihat kat poster tu gamba Mila dgn nabil, so aku budget mesti cerita ni lawak2 tahap cipan nye la kan. Alih2 aku tgk pesal la cerita ni mcm drama biasa je.hu3. korang nk tau tak,Mila tak bnyk muncul pun . Si puteri ( aku lupe nama die )tu yg bnyk muncul.padan laaa si Puteri ni mengamuk kat poster tak de gamba dia.Korang paham2 je la sebb ape kan..he3.Takpayah la aku nk citer sinopsis kat sini yeh. Korang pi tgk sendiri,baru feel.....Overall aku bg 3 bintang je out of 5. Aku just gi tgk sekadar nk menggembirakan hati ibu ku sahaja :) cheers .........~

4 comments:

Alyssa Villamor said...

erm..da agak da, mesti cite ni tak best..
dah tau da yg mila tu watak adq kpd nabil jew, watak pmpn yg bercinta dgn nabil tak dek pulak kat poster tu..hmm..
sbb tu kot dia wat tajuk cite ni 'lu pikirlah sendiri'.. =_=

Nurulhuda|Adlie said...

elya tunang bila? boleh la nanti share2 anything.. =)

cik EPAL said...

best ke cite ni??

ElyaElmo said...

@alyssa : ermm...itu la. tak berapa best sgt. Baik tgk adnan sempit tu kot..hu3

@nurulhuda : erm...insyaAllah soon.boleh2...sharing is caring kan kan

@cik epal : tak berapa bestt sgttt..setakat nk buang masa boleh jeee...ha3