08 February 2010

Make Up For Engagement



Hi geng, currently aku desparately tgh mencari make up artist/mak andaman/ org2 biasa yang pandai make up untuk my coming engagement. Aku suka dengan sentuhan ayangkamell. Sesapa yang tak tahu tu, korang boleh google nama dia tu.Sangat suka dia make up tang mata tu. perghhhhh seksi!!!Tapi for tunang aku rasa tak berbaloi untuk hire make up artist ni. Since aku pun akan buat majlis secara kecil kecilan untuk sedara mara terdekat je. Dah consult my mum, dia kata aku sgt over smpai tunang pun nk guna make up artist. ha3. Over kah aku ???

Then semlam i went for salon belakang umah. Rupanya2 'abg' yg selama ni aku guna khidmat dia untuk make up aku gi dinner/ function, dia juga adalah make up artist yang glemer jugak. Kenapa aku tak tahu yeh? hu3. Dia charge harga make up pun sama dgn Ayangkamell. Oh tuhanku!! ( translate drpd OMG) . Aku mintak die kurang kan hampir 65 % dari harga yang dia tawarkan. ( time aku mintak kurang tu, agak malu jugak la, cuz tgh berdepan dgn make up artist glemer kot kan kan), Since aku and mak aku selalu guna khidmat dia untuk gunting rambut and make up, dia pun setuju la. Tapi setelah aku fikir2 balik, macam dh over budget pulak aku. Fyi, aku mmg betol2 tgh budget untuk tunang ni. haiyoh..help help...sapa yang ade contact make up artist / mak andaman yang harga dia tak mahal, tapi hasil kerja dia cantik and sexy, especially make up tang mata tu.

p/s budget aku tuk make up tunang ni simple2 je....