17 February 2010

MENCARI MANGSA

Last week cuti sgt panjang. Memang aku tak tau nk buat ape since ramai org pun duk balik kampung masing2. Calling2 kwn yang lain, ada yg sebuk bekerja,ada jugak yg sebok bwk family jalan2. Takpe la,bukan rezeki kami nk berjumpa dgn derang. Apelagi aku dgn encik kekasih pun buat plan sendiri la,kitarang gi jalan2 ke KLCC. Serius, KLCC sgt la tenang dan senang je kitarang cari parking.
Jalan punya jalan tiba2 aku ternmpak satu skirt ni kat Island shop kat Isetan. Sgt cantik ok!Tapi sayangnya, bila aku pakai tiba2 senteng,bapak buruk!tau je org nnt tu skirt pinjam.hu3.

















Takpe,tak jadi la nak beli. (dan dan je..hu3)Pastu kiterang masuk pulak dekat dlm outlet Zara. Aku suh encik kekasihku try satu jaket ney.Memang style la,tiber2 aku snap je gamba,aku terdgr suara org mcm berbisik bisik. Aku buat tak tau lagi. Tiba2 suara tu kuat pulak.Rupanya2 org tu tak bg snap gamba rupanya. Duli ape aku,aku buat tak tau je,and buat bodo je la,konon2 takde ape2 yg berlaku. ha3.Selamat sempat snap beberapa keping gamba buat koleksi. Akhir sekali kiterang gi pulak ke satu kedai jual2 tudung2. Butik Arzu,kalau org yg alert pasti tau. Kedai ney jual shawl2 yg ala2 arab gitu. Suka gila aku bila akhirnya dpt jugak jumpa kedai ney setelah beberapa minggu dok dgr org dok sebut Arzu...Arzu....nahh ambikk aku sempat jugak laa try sehelai dua helai shawl derang.

ape macam? macam dato' Ct tak??ha3

3 comments:

ween said...

erk, nampak mcm xsenteng pun. ok je? sgt sweet! :)

ElyaElmo said...

ween : sentengh ween...depan2 baru nmpakkk...hu3

eezmee said...

hehe..kan kan...sweet je...like it k :)