23 February 2010

NAK DELETE TAK?

Tiba2 ramai plak la org yg tak dikenali nk add dekat FaceBook(FB).Bukan aku nk ckp aku ni glemer+ Hot+Spicy la. Tapi serius, ada je awek2 and pakwek2 yang add aku. Aku tak kenal pun. Lihat dr Mutual frend dierang pun,mmg ada kawan2 aku kat sana.,tapi still..aku tak kenal.hu3. Just curious,kadang2 mereka ni add org.Lepas beberapa hari delete pulak. Hanya sekadar nk stalk gamba2 and wall post kita dekat dlm FB tu. Dulu mmg ada je org yg tak dikenali add aku,and aku pun accept je. Sekarang ni,pengalaman sudah mengajar aku, better jgn sesuka hati accept org as a fren.
Haih..aku tak suka betol la org berperangai macam ni. Kalau nak add,nak berkawan,buat secara nak berkawan. Jangan nak buat pasai. So,kalau ada sesapa yg nak add elyaelmo kan, pls let me know yg korang ni member blog elyaelmo k,:D

p/s kawan tak ramai pun,and takmo dikatakan sumbunggg ;;)

6 comments:

mizara said...

delete je kalo org tu ske carik pasal..bukannya die taupon die dh kene delete ehehe..

embun d tengah malam said...

yang tak dikenali..if dia add and membisu.delete saja..hihi

helena's said...

eh ade gak org camtuh ek..add pastu berapa hari tu delete.gilo apo.haha

ElyaElmo said...

@mizara - aah mmg dh delete punn..sekadar add then diam je...buat ape kan kenalan mcm tu..hua3.

@ embun - btol tu.delete sudahhhhhhh

@cik hel - adeeeee......derang saja2 nk intai..ha3

Si DaiSi PuTih said...

hehehe~ mmg mcm tuh kat fb skang.

Riena said...

saya approve hanya org kenal dan blog sja..bukan sesuka hati nk approve.. bukan saombong tp tak nak public kat org2 luar...