25 February 2010

SAJA SUKA SUKA......


Aku ada dpt satu email ni.saja nak share dgn korang semua. So far mayb tak pernah dibuat org lagi kot.Best nya kalau.......






dinding dekat bilik mandi kita painting macam ni..hu3

dapor rumah pulak mcm ni. (tapi mcm agak serabut je kan...hu3)


ini painting untuk bilik kat rumah,kalau ada budak2 kecikk yee,anak kakak ,anak sedara mara la.... ( aku tak terpikir pasal anak lgi tau...hu3)

bilik ibu bapa aku...hua3

Ini bilik aku sekarang...best nye.mmg tak bangun2 kot..ha3

Sorry guys...over pulak malam ni....saja suka2 nk share....muahahhahaa!!~


6 comments:

yus said...

memang best dapat bilik cam tu kan... klu nak tau bilik akak macam tu lah (dlm mimpi) huhuhuhu...

[dG] said...

Kalau dh bangun pun rasa mcm msih dlm mmpi dgn k'adaan blik yg chantek mcm tu. XD

- Gie - said...

bestnye!
nk blk english style jgk!!!!

simple n sdap mate memandang..pnuh ngn bunge2..

btw..adik..
sorry..psl emel adik haritu..
rsnye blog kene fully english..
bak kate mmber g.. die kne full or half ade la english..
klu tak..die x terima..

tp tatau lah dik..
time apply to dapat je..
mgkn time tu entri byk english kot..
cbe try :)

Hana said...

cantik2.. nnt leh doing everything in special mood :) tp mahal la kot kan.. painting cost. unless i can paint it myself :D which xkan jadi..

ElyaElmo said...

@ kak yus : ha3..akak pernah mimpi dpt bilik mcm tu ke ??ha3

@dg : bestt kannnnnn....hu3

@gie : ha3..kan..sonok. Ongkoss nya berapa yeh??

oo yekee...so kene ada entry dlm english jugak laa yeh???
nway thanks yeh sis...

helena's said...

ni konsep kedesaan inggeris..

faveret daku!!

tenang gile jek rasa kan?