25 February 2010

SEDIKIT UPDATE

Ok kat sini nk update sket, tentang aku nya majlis pertunangan yg akan datang.


1.Tarikh : akan diberitahu kelak ( ecehh nak rahsia konon!!ha3)
2.Baju : kain dah hantar ke tailor. Tak tau nak buat design macam mana.
3. hantaran : aku dah ready bakul untuk letak hantaran.Aku dengan mak aku akan deco sendiri. Kami buat simple2 je. Tunang je pun kan. For me,takyah nk glam sgt..bersederhana saja...hu3
4.Makanan : kami masak sendiri. Sebab jemputan pun tak ramai. Sedara and kenalan rapat sahaja. Yang mana tak dijemput tu, mintak maaf. Kang kahwen pasti jemput semua!!
5.Mini pelamin : Dh book jugak . Serius,murah je.Tapi tak bayar deposit lagi, slumber je....ha3
6. Hand bouquet : InsyaAllah nak try buat sendiri...ekekeke
7. Make up: Dah byr deposit dekat Eyra Rizal. Thankgod, dpt jugak hire dia.he3.Reasonable price and makeup chantek.(hopefully die tempek kt muka aku pun jadi chantek..ha3).
8.Photographer : Maybe nak suruh Adik aku or abg ipar aku akan ambik gamba. Hopefully abg ipar aku kasi FOC.ha3.


So far ini je update. Aku tak buat glam sgt. Aku buat ikut budget aku je.Bagi aku tunang ni tak payah la nk glam sgt,tak payah nk tiru-tiru org nk buat yg glam2.Buat sekadar yg mampu je.( bersederhanalah kamu dlm segala hal.....wah gituu!!~) So, aku agak 'kedekut' sikit la dari segi preparation for engagement ni.ha3
Itu semua pendapat aku je k....... jgn maraaa :)

5 comments:

^misz zatie8384^ said...

btol tu kn..xyah la nk glam sgt..just tunang je..nti kawen,wat la yg grand tp berbaloi..

sasha* said...

setuju.ikut kemapuan.kawen nanti baru meriah :).good luck ye

helena's said...

alahai..nak tunang dah ke..daku nih pakwe pon takde lagi..haaa

nih yang jeles nih elya!

embun d tengah malam said...

conrat

ElyaElmo said...

@misz zatie : sayaaa sokongggggggggggggg... :D

@sasha : thanksss :)

@ cik hel : ha3..cik hel, tape, berkawan bia ramai2, nnt mana tau sangkut sorang dua kan kan.... :D

@embun : thanks