01 March 2010

URGENT!!


Sorry, this weekend aku gak bz sket. Macam2 kene settle kan. Tapi nasib baik tadi sempat jugak aku gi lepaskan gian tgk wayang. waha3. Kami tgk cite Niank Rapik. Boleh tahan jugak la citenya. Ending dia unpredictable. Bagus, filem melayu ada improve sket...syabass..!!~

Kali ni aku nk tnya, kalau sapa2 yg tau rate harga baju Rizman Ruzaini. Aku nk tau berapa dia charge jahit baju tunang/ nikah/ kahwen untuk org2 yg bukan artis yeh?? Help help.....!!!~

6 comments:

yus said...

memang cam artis lah adik akak nie... mahal lah adik oi tp leh bukak majalah ada kot no tel dia

sasha* said...

tak tau la yang huhu.baju tunang i dzul classique tu.harga boleh tahan.takdela ribu riban :P

syanaim said...

::babe mau tahukah..coz dia my senior..btw kalau x silap i..dia dah sama tahap saiful bahrin..minimum 3K..::

farahfatihah said...

owh pereka muda tu kan? mahal gak la ribu gak dia charge...tp superb!! sure puas ati...layanan 5* tau..yela sbb kita dah byr mahal kan...tp depend gak pd kain mcm ne..kalau ada bajet y not try...

helena's said...

saya tak tahu..hehe

ElyaElmo said...

@ k.yus : ha3...mcm artis??celah mana je kak?? saje2 nk tau quotation harga rizman ni..hu3

@sasha : ooowh....dzul classique dekat mana yeh??itu laa rizman mmg ribu riban

@syanaim : oo yekee..seniorrr awk yeh...dh agakk dh..mesti lebeih dr serribu..nway thanks tau dear :)

@farahfatihah : nk tau berapa ribuu br bleh pikirr ade bajet ke takk.ha3..

@cik hel : tak tau..duk diam2 sana cik hel...!!~ha3