30 March 2010

Aina : "Wedding Contest"




Akhirnya sempat jugak aku join wedding contest yang dianjurkan oleh cik aina kita. Hampir- hampir lupa tau!Nasib baik cik aina datang memberi friendly reminder kepada ku semlm.hik hik hik.

Contest ni bertajuk "Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal daripada kawan2 untuk Aina dan kenapa?"
Syarat-syaratnya dan hadiahnya korang bole tengok dekat sini k [enty]

Memandangkan dah ramai sangat orang bagi cik Aina pinggan mangkuk, pakaian dalaman, baju tidur, voucher percutian,lesung batu dan lain lain lagi.Apa lagi yang boleh bagi untuk bakal pengantin ni yeh?Tiba2 aku terpikir aku nak hadiahkan sumbangan ikhlas berupa wang ringgit untuk bakal pengantin baru ni.

Kenapa aku bagi duit?Sebab aku terpikir orang nak kahwin ni mesti la pakai duit banyak kan. So in order nak back up balik duit yang dah habis tu, at least duit sumbangan daripada aku ni dapat la membantu Cik Aina dan familynya.






And aku doakan semoga Cik Aina berkekalan hingga ke hujung nyawa k. Kalau memerlukan bantuan dari rakan2 blog, InsyaAllah aku sedia membantu yang mana termampu k :) ( eceh konon2 sweeet jee kau ni!)



12 comments:

♥dG♥ said...

sememangnya duit lah paling sesuai d jadikan hadiah utk orang kawen. jd xlah bnyk hdiah btimbun tak terguna. HEHEHE

Aus MeLankoLik said...

hahahak , kalau boleh terus bank in dalam akaun pengantin..
hahahakk..

Mr feckry said...

sekang ni nk pakai pakai swap card pun bole

PurPLe LaDy said...

uh, menarik contest nie woh! tp x penah taw pon ade contest. heee

embun d tengah malam said...

gud luck elya

aiDieNa said...

Nak adiah duit jugak.. hehehe

ElyaElmo said...

dg : ha3...so nnt dg kawen elya bg sumbangan ikhlas jugak yeh..ha3

ElyaElmo said...

aus : ha3...mcm tu ke??

ElyaElmo said...

mr feckry: yeke?? ha3

ElyaElmo said...

purple lady : join cepat !!!

ElyaElmo said...

embun : thanks embun

ElyaElmo said...

adiena : dh nk kawen ke ;;)