28 March 2010

April Fool



Aku bukan nk citer pasal April fool la. Say no to April fool ok!!!!Nmpak tak palang tu.waha3.

Ok,lagi beberapa hari je lagi bulan 3 bakal meninggalkan kita. April pula bakal kunjung tiba. Kejap je kan.Haih...sekejap nyeeeeee kan.

Yang aku perasan la, kalau setiap hari kita full of activities, termasuk weekend kan, mesti kita akan terasa masa tu berlalu begitu pantas. Kalau korang tak percaya cuba korang cuba duduk diam je dekat rumah during weekend, mesti korang rasa mcm lama nya satu hari tu nak berlalu pergi. hu3. (Ape aku merepek da..hu3)

Tapi tu r, April ni sekali lagi bnyk activities yang bakal aku join bersama kekaseh hati. First week of April, meet up dengan member2. Second week of April, ada doa kesyukuran member and maybe join camping di Gold Coast Sepang under activity persatuan semasa belaja di University dulu. Third week of April, maybe gi cuci mata di Gatsby deodorat street Fair. And Forth week of April, macam takde plan lagi kot. Apa ya??? Ada sesapa nak jemput g kenduri tak??ha3. Feel free to contact us!!!~hua3.



Pssst pssstt....korang perasan tak aku ada something yang belum di update.....hik hik hik

12 comments:

embun d tengah malam said...

aper ekk yang belum diupdated?tak pasan aper2..hehhehe

aper2 pun have fun dgn aktiviti u..take care

Nazatul shima said...

betol tu sis...cma duk kat umah 2 bulan dh...busan gile..pastu rase cm masa lambatnye la bergerak..isk3..

Mr feckry said...

haram sambut aprill fool tu...

♥dG♥ said...

update bnda yg blm d updaye tu cpt! HEHEHE!

.::WaNiE::. said...

Blum update apakah??

dapat invitation for gatsby deodorant street fair???

kalau betul bagi hadiah

hahahah

helena's said...

huiiiiiiiii jangan lupe jumpe okay elmo!hahaa

ElyaElmo said...

embun : ha3..ada2...nnanti kan k

ElyaElmo said...

cma: kann...cepat2 kerja cma..hu3

ElyaElmo said...

mr feckry : he3..tahuuuuu

ElyaElmo said...

dg : ha3..sabar yaa dikk

ElyaElmo said...

wanie : bukann laaaaa...salah tu wanieeee..ha3

ElyaElmo said...

cik hel :ok2...tapi mebi dtg awal nnt..ha3