10 March 2010

Beautiful Blogger Award



Saya nk ucapkan rubuan terima kasih to my si cantik blogger friend Mizara for the Beautiful Blogger Award and the flowers. Last few days tiba2 terkejut dan teruja nama ku tercalon sebagai pemenang. ahakz!!


So,elyaelmo akan passkan award ni kepada blogger yg lain, dengan syarat :- ( ade syarat k )


1. Thank & link the person that gave you the award.
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.

4. State 7 things about yourself.





15 fantastic blogger are :-

1. Helena
2. Sasha
3. Fafau

4.
Nazatul Shima
5. Mrs Engineer
6.
Cik Bella
7. Aina Chika

8 The Zaila

9. NoRr

10.Xora

11.Hana Yorie

12.Wannorfadzlina

13.FarahFatihah

14.Zla

15.Miss Eilaz



and I'm passing this award to u guys yg i mentioned dekat atas tu :D



7 Things bout myself

1.suka warna merah!!

2,Suka ketawa

3.Senang menangis

4.Suka makan masakan emak

5.Suka buat business

6.suka dengan kecantikan
7.Jangan bagi saya stress, bila stress saya akan marah org!!~ha3



To all blogger, sorry klo aku tak tag korang, bleh tag 15 org je......hu3

14 comments:

chipshana said...

wah! nama ai ade~ no 3 lak tu..thanks babe..ni yg i syg u lbey nih..hehe =)

Xora said...

Walaweei.. nama saya pun ada.. terima kasih :D nanti saya post kat blog saya, tapi hari ni boss kejar cam org gila :( jadi tak sempat lagik

NoRr said...

aiyakkk! i pun ade ke~ huhu...terharu la..u really made my day!!TQ tau...uish...happy la..cayang u~

mizara said...

elya ske buat bisnes eh..wahh bagus tuh..bisnes ape tu elya?

helena's said...

elya..nama cikhel ada disitu~terharu nih,.meh peluk meh..hehhe


luv u babe!

farahfatihah said...

huhu nama i xda =(

thezaila said...

hye.. x sangka nama saya juga termasuk dalam list ..

thanks a lot!!

embun d tengah malam said...

;)

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

owh nama saya ada jugak rupanya..tenkiu tenkiu!! muahs muahs muahs!=)

w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a said...

Elmo! Terharunya...Mekasih Dear!=)

eila said...

wah... Tq dear.Bz betul a few week, niee baru free nak check my blog. Tq so much

ElyaElmo said...

ok korangg...simpan award ni baik2..award ni boleh diwarisi turun temurun tau...ha3....
yg mana tak di-tag tu....ambik jee k..cuz syarat2 tu boleh tag 15 org je :D

hana yoriee said...

opsssiiieee...elya..sowiey..saya tak perasan nama saya disebut disini..huhu..okie dokie..i'll re-post this on my blog..nway THANKS MUCHO!! lurve ya..

.:Mrs. Engineer:. said...

tq elya elmo...sy dh ltak name awak skali kt post sy...he3