06 March 2010

Bercuti Di Sabah -Day 2

Ni sambungan trip ke Sabah hari tu ye. Hari kedua ni, kiterang pagi2 kol 7 dh kuar dr condotel kiterang dah. FYI, kat Sabah kol 7 dah macam kita di Semenanjung kol 8 . So dah terang dah. Kiterang terus gerak g rumah panjang org Sabah . Memang first experience jugak la, dpt jugak tgk dr dekat kan.,and korang layannnn je k gamba ni.
Kat Sabah aku perasan, anjing berkeliaran disanan sini.Aku jadi takot..hu3. Macam kita dekat Semenanjung kucing yg kite selalu nmpak kan, lain pulak dekat Sabah.ha3. overall had fun la!!







kami br smpai longhouse. wajib bergambar dulu!ngeee:D



Santai je semua org,nk tunggu performance


Aku dgn penari kecil, baju yg die pakai ni melambangkan.die itu anak dara


Penari senior dan penari junior





kami,sempattttt je bergambooo ala ala skema


Lepas tgk performance, lunch disediakan.Kalau korang tak nak pun takpe.Pas makan,kiterang terus gerak gi Trip Of borneo. nak g tempat ni makan masa hampir 2 jam. Sebb jalan nk g sana tak berapa elok. And kalau boleh nk g sana jgn lewat petang sgt br nk balik. Nanti on the way back nk balik tu macam2 boleh jadi...muahahha >:) pesanan dr penduduk tempatan..
Cantik kan nvironment kt sini.



Time ni kene paksa posing ambik gamba.so nmpak la senyum tak ikhlas,ha3


Ciptaan Tuhan..indahnyaaa



Posing ramai2 itu wajib!!!untuk tunjuk bukti kepada cucu cicit masa akan datang. ha3


nYompek pulak aku beryoga kat sini. ahaks. Pastu kami pulang, kami bergegas ke bandar balik, sebelum terjadi ape2 yg tidak diingini,paham2 je r yeh.


Malamnya,kami dinner di Salut. Tempat ni mmg femes makan safood. Kenapa kami posing macam tu. Itu kan style 'salute'. Paham kan?hu3

dinner


Ok cukop untuk day 2. ade lagi 3 hari untuk di uplod. Macam2 lagi pic tempat2 menarik kat sabah yg kiterang gi. korang tunngu yeh. Tak larat nk uplod sume. Nak pilih yg terbaik k!!! adios amigos bebeh


1 comment:

embun d tengah malam said...

bila la nk pegi ni..cantiknya