04 March 2010

Bercuti di Sabah Day 1

Kali ni aku nk update pasal trip aku Januari lepas. Memang la dh basi kan. Tapi aku tak kira, aku nk update jugak dekat sini, nk kasi korang jeles.Muahahaha.Actually,aku mmg nk update pasal Trip Sabah ni sejak bulan lepas lagi lepas balik dr trip tu.Tapi tak sempat nk pilih gamba2 yg terbaik, ecehwahh!! La ni baru la sempat nk update. Korang layan je laa yeh :D


Sampai je Sabah, lepas2 makan2 kami ke Bukit Bendera untuk melihat pemandangan satu Sabah ni.Nice kann...

Ni geng2 perempuan.


Geng perempuan @ Pearl harbour. Kalau sesapa nk honeymoon dekat sini. Memang best!Chantek. bilik satu malam RM500 ,mana tak best kan :D


Aku dan si dia. Sebelah die tu kawan kami yg menetap di Sabah.Dia la yg bawak kitrang jalan2 untuk satu hari tu.

Bergamba lagi kami sebelah malamnya pulak.Memang superb la environment dekat pearl harbour tu!


elyaelmo..cantik kann background di belakang tu...


Ok nanti kan part part yg seterusnya ye. Gi Sabah mmg enjoy gile la!!Bnyk tempat best2 lagi.. Tunggu k :D


6 comments:

helena's said...

kenapa rasa macam jatuh cinta dengan cap elya..cantik lah!!!

Nazatul shima said...

waa..satu mlm 500??mahalnye sis..hehehe..tpi pics tu mmg cantik!:)

syanaim said...

::huh mcm x sbr nak g sabah..my first planning with my fiancee..nak g sabah for honeymoon::

ElyaElmo said...

@cik hel : gi laa beli...tu capppp Jusco jee....:D

@cma: aah mahal...tapi cantek..mmg puas ati laa..(tapi tak pernah stay sana pun lgi )

@syanaim : aah..g laaaa jgn lupe singgah tempat2 yg menarik kat sana tau :P nnt kite letak pic yg lawa2 lagi

embun d tengah malam said...

mmg cantik

Reflisia said...

cantik..i penah terfikir nak lepak pearl habour ni tuk honeymoon dulu, dapat plak package RM4500 tuk 4 hari 3 malam..fuhh trus tukar plan ke langkawi jer