29 March 2010

I Got My Ring!!!yabedabeduuuuuu


Ini lah enTry yang belum di update! Yeay!! Alhamdulilah dengan ada nya voucher ni,saya sudah dapat cincin idaman saya. Saya pernah post enty pasal Voucher yang valid sampai 31 Mac 2010. [entry]So kena cepat2 la beli kan even tarikh E-day aku lambat lagi.hu3. Tapi cincin yang aku pilih tak sama dengan pilihan yang dulu tu. hua3

Alhamdulilah dipermudahkan. Bersyukur sangat2 kepada Tuhan. Tak sangka sangat dapat jugak aku pilih cincin idaman aku.Masa nk beli cincin pun ada gak diugaan kecil ,he3. Tapi kami dapat jugak selsaikannya, Alhamdulillah.Semoga Tuhan murahkan rezeki kami . Amin.
Yang penting, kita pasang niat, InsyaAllah Tuhan akan tolong. Yang penting kita selalu berdoa untuk dapatkan yang terbaik k.

Dengan voucher tu, kami dapat freegift, pen and 2 bekas cincin.............





yang kaler merah tu pen, kotak yang beriben tu bekas couple ring


Lagi satu bekas cincin baldu, love shape. Suka..waha3. Nak tgk tak??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TARAAAAAAA!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

isi dalam die takleh tgk la kan. Tak seprise nnt!!waha3



Pastu, jalan2 nmpak pulak kedai Nose tgh sale gila2 nya. Apa lagi aku pun sambar la sepasang kasut yang ala ala gold gitu. Boleh bwk gi dating or gi umah orang kawen.he3
Itu je la update aku .Ha3.





p/s Kalau tak seprise sorry la k!! Tapi jangan salah sangka,bukan niat aku nk menunjuk k. Saja aku nak share kegembiraan aku disini. :)


27 comments:

embun d tengah malam said...

eh tahniah..wah...best la u..alhamdulillah..

missbutterfly said...

beli cpt2!! hehhee
~blog hopping..toink toink..i've link urs!~

.::WaNiE::. said...

hanya orang yg suka berfikiran negatif akan kata anda menunjuk2 heheheheh

ehhh sandal tu lawa okkkkkk !!!!!

(aku nanges tengok kupon tu wey)

PurPLe LaDy said...

congrats cik elyaelmo! =) ble majlis nye tue?

♥dG♥ said...

wah~ cpt2 la engaged!! hehe ^_____^

ElyaElmo said...

embun : hik3..yeah..syukur sgtt...

ElyaElmo said...

missutterfly : toink toink..dah link urs

ElyaElmo said...

wanie : sandal tu ..murah punye....diskaun2 60% hua3

ElyaElmo said...

purple lady : majlis soon....nnt baru reveal..:D

ElyaElmo said...

dg : orite!!! saba naaaaa

mizara said...

wow sonok eh..apepon tahniah!!!

sasha* said...

u tak show off la yang.apa salahnya kita nk share happiness kita kan.sonokla tu.mesti hati tgh bunga2 :P

syanaim said...

::elmo chomelllllll...dapat murah ker kat tomei?huhu..nak g gak lah..u beli couple ring ker?::

deena awanis said...

susah kan cari cincin..hehhe..
my time dulu, 2 bulan woo amek masa nak cari cincin yang betul2 kena ngan taste..hehhehe..

TaNia said...

bellaaa... hahha.. cantik222.. suka2222.. hahha.. tp cincin E sy adalah pilihan bakal mak mentua.. huhu.. sy cum amengangguk even berkenan yg lain.. hahha.. xper2.. amik hati mak mentua.. hehe

helena's said...

alah nak kawen,,alah nak kawen...!

ElyaElmo said...

mizara: thanks sis

ElyaElmo said...

sasha : hati bunga2 sket laaa...tapi takleh over bunga2 ha3

ElyaElmo said...

nasya : tak beli couple ring pun. dpt free box tu je..he3

ElyaElmo said...

deena awanis: btol!!!! I dah servey2 dah..so March tggal nak terjah jee kedai2 cincin tomei tu..hua3

hana yoriee said...

amboi..sukenya dia..i like the gold box for couple ring tu..hehe..

ElyaElmo said...

tania : ha3.. pastikan cincin nikah jgn mak mertua belikan!!pilih sendiri...ha3

ElyaElmo said...

cik hel : jgn kawen dulu...tunang dulu cik hel oittt:p

ElyaElmo said...

hana yorie : ekekekeke..suke sket2 jee...:D

Rina (◕‿◕)✿ said...

hye~ xde shoutbox eh? hehe

waa nak kawin da ke??

m@Ri@ said...

bestnya..dpt cincin..sy dlu pn beli cincin awal dr tarikh utk tunang..sbb nak discount 70%..;)

Q said...

I'll have mine by tomorrow!!!tak sabar nyer..hihiih