16 March 2010

Farewell


farewell Lunch @ hailam kopitiam





Kini aku keseorangan...
Senior ku sudah pergi meninggalkan ku..uhuk2...
die nak settle down dah...n get ready ank kahwin...

Sedey tau korang.....
bila semua beban ditanggung sendiri...

Last Friday, hari yg paling tension tau...
semua benda aku kene ingat dlm otak ni...

Cube korang bayangkan, aku kat sini almost a year..
tapi aku still tak berdaya melakukan pekerjaan yg aku buat ni sorang2....
cuz aku mmg takde basic langsung dlm bidang ni...
Kadang2 bila aku tak tahu, aku still refer dekat senior aku ni...
Even, kalau aku tnya boss aku, die still suruh aku refer dengan senior aku ni... Bukannye ape, aku takde basic E-commerce...
Even Boss aku sendiri pun kadang2 refer dgn die..hebat tak hebat senior ku ni..
Senior aku ni dh ade experience 5 thn dlm dunia E-commerce + IT.. Lani....Pulanglaa kepangkuan kami...hu3 :(




p/s aku rasa mcm taknak keje kat sini dah la..buhsan..tensen....hu3

8 comments:

sasha* said...

u carik la keje lain yang hehe

helena's said...

keje kalo tak kene ngan diri memang payah elmo..tp ape2 pon slowly adapt lah kan..

farahfatihah said...

cik elmo, sabar...baru setahun mmg mcm tu..t dah ada 3 tahun baru leh adapt semua benda hehehe caiyok2

embun d tengah malam said...

sabar ya...cuba biasakan

ElyaElmo said...

sasha : itu laa..mcm nk cr keje lain jee...tapi malas pulak..sebb kat sini dekat ngn umah...15 minit jee..

ElyaElmo said...

cik hel : itu laaa....mmg tak sukee dok ofiss je..buhsannnnn

ElyaElmo said...

farafatihah : kan..kene 3 thn kann..hu3....hadapi dgn sabarrr

ElyaElmo said...

embun :sabariahhhhh