21 March 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair


Tahniah buat Nuffnang atas kejayaan sekali lagi dlm mengadakan galakan bloggers untuk mengasah minda dlm contest2 yg diadakan. Ini adalah projek 400 nuffnang dan mereka menawarkan poket money sebanyak RM50.Bestnyeee!sapa lagi nk bg duit free2 ni kan.Al maklum hadiah terkumpul sebanyak RM15,000 pulak akan dihadiahkan bg mereka yg layak.Mak aihhh byk kan hadiah2.Bagus btul Nuffnang ni sb bg peluang kat kita2 ni utk meraih hadiah sedemikian ghope.

Terimalah....persembahan....eventtttt....

"Gatsby Deodorant Street Fair"

event menarik ni..akan diadakan pada:

Tarikh :17 april 2010
Tempat:Perkarangan Berjaya Times Square.
Waktu:10am - 5pm.


aktiviti menarik yg ditawarkan:
Sumo Wrestling (in air bag suits!), gladiator battles dan banyak lagi games yang akan membuat anda teruja!Seperti berada di fun fair.

Sebenarnya byk lg aktiviti yg diadakan kalau korang nk tau, cuma nya aku nk tulih kat sini nnt korang da tau la,tak saspen kan?:D So,kalau nk tau ape lg yg ada,marilah kita beramai2 beriadah ke BTS yeah!!!

Cara mudah utk kesana adalah menaiki LRT turun kat hang tuah then sambung naik monorel kat situ atau pun mana2 stesen monorel terdekat yg korang leh sampai. sb dengan menaiki kenderaan awam korang da save time dan ianya sangat efficient...

Ya.sebelom terlupa, layarilah laman web rasmi Gatsby di www.gatsby.com.my/streetfair

Jom ramai-ramai tulis entry di blog korang k!

Program ini adalah program bersama antara Nufnang dan Gatsby. Mari kita memeriahkanya.Kita kasi pecahhhhhhhh!!!!

6 comments:

hana yoriee said...

elya..awak pegi juga yea??nnt kite ketemu di sana jika takde aral yea?hehe..

syanaim said...

::babe..apa ni?mcm menarik..x tau lah nak join nuffnang::

sasha* said...

kalau pg jumpa ye :)

helena's said...

jumpe kat sana elmo!!nak jumpe kamu!!

ElyaElmo said...

hana , syanaim, sasha,cik hel :
insyaAllah klo gi, nnt kiter berjumpe, and ambik2 gambo ok!!!hua3

embun d tengah malam said...

:)