03 March 2010

JOM GI BERCUTI




Kawan2, minggu ni Air Asia buat promotion murah. Cepat grab the opportunity g jalan2 makan angin. Yang nak kahwin tu, boleh tempah ticket untuk Honeymoon.

Next week March 12 - 14 ada Matta fair at PWTC and ade Wedding Exhibition jugak. Best best..leh usha ushaaa kat sana :D




Nak tanya korang, mana lagi jimat yeh, Matta Fair ke Air Asia??

4 comments:

A.I said...

Bleh la jumpa akak kat wedding expo tu nnt. kitaorg kt booth no 2. datang tau!! (^_^)

nik said...

elya elmoooooo...hahaha..at last..

nik pun ader plan nk gi bercuti la..selama nih cam xder life jer..asyik kije jer..hehehe

wahh..byk tul entry2 esklusif yg x bleh dicanang di pentri opis kan..hahaha


ok, keep up a gud job.nik akan jadik kipas susah mati blog 'Tentang Elmo'


p/s: kenapa ya ruangan komentar ini kok dalam bahasa indonesia bu..hehe

ElyaElmo said...

@kak ai : ok2..klo x sesakkk sy akan terjahhh booth akak k!! c yaa :D



@ nik : ha3...ekekee...at last kann...itu laa nik..gi rr bercutii..dept korang takde lagi pun plan bercuti since last yr kan.better plan ngn member2 beli ticket skang, and cuti thn hujung thn ni kee kann, or beli ticket awl blik kampung ke.he3.nik senyap2 jee nik...klo ade terbukak ceritaa siappp nikkkkkkkk!!~
ermm,boleh kee tuka language??elya tak retii..ajaa nik :D

Nazatul shima said...

waaaaa...cuti!beznye..bile nk dpt duit bnyak ni?isk3...