15 March 2010

Kek Cokelat Kukus


Nyum nyum....

Kali ni aku nk promote kek cokelat kukus.Bukan aku yang buat yeee....he3.
Ni aku order last week, and self pick up hari sabtu.(kekaseh yg tlg ambik)
Kek ni bukan kek yang mcm korang nampak dekat pasar malam tu tau. Tau tak yg mcm mana?(alaaa,yg di jual dengan harga RM10 tu.kat pasar malam or bazar ramadhan,ingat tak?)
Kek ni seriously sedap. Lembut je kek tu. Iyalah, kukus kan.Yang paling penting Tahan Lama!!!
And tak manis sgt. Just nice. And klo korang makan time die sejuk2 pun sedap, time tak sejuk pun sedap.(cokelatttttt..nyum2)
Actually aku bukannya hantu kek tau. Nak dijadikan cerita,hari tu aku ternmpak pic kek ni dekat FB and blog penjual kek ni.Tiber2 je aku terliur and teringin nak rasa. Mana tau boleh order untuk buat doorgift ke,hadiah untuk member2 ke kan.Tapi mmg betol la, sedap, mak aku pun kata sedap, semua org suka. Kalau korang nk cube boleh la order dengan pembuat kek ni iaitu Rai. Org nya pun baik...tapi will be getting married soon. Kalau nak order, cepat2 buat tempahan k.
Harga pun tak mahal, Murah je!!!1/2 kg RM15 .
Aku tolong dia promote je.Tak dapat ape2 komisen pun k. Tolong secara ikhlas, sebb mmg sedappp!!!!Tak tipu.
Kalau ada yg dah buhsan dengan taste cup cakes, boleh la try kek kukus ni pulak, dijamin halal and sedapppppp!~Pasti nk lagi. (sebb aku pun mayb nk order lagi, tak puas makan 1/2 kg je...hu3)







standby nk msuk dlm fridge


(Fyi,Rai ni muda setahun dr aku, tapi aku panggey die kakak memula nk wat order. Sebab setahu aku kalau org yg pandai buat kek ni, mesti wife org. Sangkaan aku meleset!!Tapi si Rai ni layann jee la org panggey die kakak hua3. Janji rezeki masyukkk jee kan Rai....kan kan..h3)


16 comments:

cha said...

sedapnyaaa.u buat ke yang?i tak pandai :((

mizara said...

sodappp nyerr..kek coklat kukus sungguh sodap..lembapp dan enakk

Zainur said...

terliur plak memandangkan hari ini berpuasa...adesss...

Dg Ndr Mstkln said...

perghhhhhhhhhhh~ nk kek coklat!!!

Hafiz Yusof said...

terbaik dari ladang

cik helena said...

tak makan coklat..jadi okay jela.tak teruje..ekekeke jimat pon ade cikhel kan..haha!

Elya Roza said...

sasha : bukan2..member yg buattt...i tlg promoteee jeee :D

Elya Roza said...

mizara: sedap kannnnnnn.....nnt i nk belajaa buat laa :D

Elya Roza said...

zainur :puasa ke?? nnt order buat berbuka puasa :P

Elya Roza said...

dg: gi order..........mmg puas ati :D

Elya Roza said...

embun : terbaik dr cokelat la

Elya Roza said...

cik hel :laa tak makan cokelat???rugiiiiinyeeeeeeee

Aus MeLankoLik said...

hahaha , pasni tutup blog .
nuat kedai kek .
ade bakat ni .
kekeke .

nasya naim said...

::waaaaaaaah elmo chomel..u buat ker..nak2 for my belated bufday..sdaaaaaaaaap:P..::

Elya Roza said...

aus:bukan aku yg buat la...beli jeee..ha3

Elya Roza said...

syanaim: belated beday??eh eh ..bilee bedayyy tu.....ha3.
gi order ngn cik Rai kite tu