13 March 2010

Semua Orang Suka Hari Jumaat, Aku Pulak Akan Rasa Macam Nak Gila Dengan Hari Jumaat



Jumaat mmg penghulu segala Hari.....
Tapi....





Jumaat buat aku gabra...
Jumaat buat aku sengsara....
Jumaat buat aku gementar...
Jumaat buat aku hilang kawalan...
Jumaat buat aku hilang kesabaran...
Jumaat buat aku terkejar kejar...
Jumaat aku bnyk buat silappp
Jumaat buat aku nak marah dengan semua org.....
Bila hari jumaat aku tak pernah rasa happy.....


Kenapa????

Sebab hari jumaat aku kena buat bnyk report...kena settlekan pasal funding syarikat...
Aku tak suka mcm ni!!!!
Aku nak balik
awl ke rumah nak tgk baby!!!!!
Betol2 dugaan btol la....
Team lead resign awal2 bulan....Kene update and handle bnyk merchant baru la.....ada processor baru la.....
Arghhhh tension!!!
Aku tak tahan nak nangis...(dah menangis dah pun)
Maybe ni sebahagian cabaran dan dugaan untuk berjaya dalam hidup....
Aku akan cuba tabah...Allah suka dgn org yg Kuat dan Tabah kan. ( tapi sampai bila??uhuk uhuk uhuk)

pssst psssst..cari kan aku kerja lain boleh tak ????




Tapi satu je nak share...kalau korang tension kan...cecepat balik umah, and pandang muka mak bapak kita puas puas....InsyaAllah, akan release...tenang......:)



6 comments:

mizara said...

tarik nafas dalam2..hembussss..jgn biar stress memakan diri ehehe..nanti cepat tua..kalo dh selalu stress dgn keja tu baik carik keje lain je..

ellfazira© said...

semua kje pn tensen yunk..sabar elmo sabar hehe ada la hikmahnye nnt insyaAllah ;)

♥dG♥ said...

sabar~ kuatkn diri slagi mmpu. klau dh xmmpu, jgn pksa k. =]

embun d tengah malam said...

tul ckp u tu..

tgk jer muka mak bapak..

jumaat best bg i

Aus MeLankoLik said...

lol jgn tensen2..
kalau tensen , tgk cermin
cantik x mke time tensen..
kekeke..

ElyaElmo said...

@mizara : tu laa..taknak cepat tuaaa.:(

@ellfazira : aah..kene sabarr je kann

@dg :mmg kene voice out lepas ni klo takleh nk handle....

@embun : best kan..sebb bleh g semayang jumaat kan...hua3

@aus :ha3..tak sempat nye de nk pikir pasal cantik tak mukee time tensennn..ha3