14 March 2010

My Wedding.....





Ha3...anda sudah tertipuuuuuuu!!!!
ni bukan wedding aku la.Wedding member ku Zyk(member masa aku zaman U dulu) :P Tunang pun belum lagu kan,akan tup tup dah kawen ye tak?
Maaf ya bapak2 ibuk2...saja jee nak buat gempak sket!!! (nk gempak2 bagai pulak kan..hu3)
Wedding kali ni kt bukit jelutung,kat kawasan2 perumahan baru tu. Member aku buat sekali dengan kakak dia. And aku suka cara dia tutup2 muke masa nk jumpe pengantin lelaki tu,mcm ala ala org2 dulu nk jumpe bakal suami kan. wah gitu!!~
menarik kann

erm ape lagi aku nk ngarut yeh...Korang enjoy jee laa pic yeh....nway,Selamat Penagntin Baru Zyk!!!!~



selit2 celah2 bunga2.....


bersama kekasih


member2


Konon2..nak terkam kek tu ....

Akhir sekali......

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

nak jugakkkk enterframe....hu3

SEKIAN :p

7 comments:

♥dG♥ said...

suspen~ ingtkn xsbr nk kawen smpai kawen mgejut~ XD

ElyaElmo said...

dg : ha3...takde laa smpai tak sabar....sajaa jeee wat gempakkkk...ha3

ElyaElmo said...

cik : alamakk yeke!!~lepas ni harusla pakai baju kuning jeee tuk menainkan seriiii..ecehhh!!!
thanks cik hel..kamu pun cantik jugakk klo pakai kaler kuning :D

sasha* said...

lawa.kipas tutup muka tu pn lawa.ceh ceh bakal tunang org ni muka seri2 la :P

Cik aiNa said...

die punya theme pink putih ye babe? cantik!

ElyaElmo said...

sasha :aah cantik kan....besar kipas die tu...alamak, sasha pun nk join cik hel kata elya berseri2 gak..ha3..cukop2 kang kite rkembang kangggg.,..ha3

ElyaElmo said...

cik aina:aah putih pink..sweet jee nmpakkkk.....cik aina pun putih pink gak ke ?/:D