27 March 2010

Weekend Yang Sangat Best




Hai kawan kawan....
Weekend ni memang aku full of activities..
Siang nk gi wedding dekat Seremban and dekat Setiawangsa. Memang aku kene Rushing la kan.
Then Petang nye kena gi dinner dekat MIECC. Member aku bagi Ticket Free.Sapa tak mahu Ticket Free kan. Belasah je laa.
Tak tahu nk pakai baju ape. Dia suruh pakai Formal je, tapi mesti pakai color Merah. Ha3. My fav color..auwwwww!!~So aku pakai je la baju lama aku kan. Tak payah la nk dress up bagai pulak. Tak sempat. Ingat plan nkgi make up, Tapi mcm rushing je..wuuu wuuuu


Ni gamba 2 tahun lepas tau.Zaman2 kegemilangan aku dulu.Wah gitu!! Motif aku nk tunjuk kan baju ni. Merah Hitam. Baju ni aku pakai time dinner persatuan dulu.hu3. Classs!!!~(perasan jap)


Lepas tu esok pulak, gi cari sesuatu dengan kekaseh ku!!!waha3.Harap2 jumpa la kan.
Cari ape tu?? Tunggu k.Update nye nnt :D

23 comments:

.::WaNiE::. said...

have fun

embun d tengah malam said...

smart baju tu..

have fun

♥dG♥ said...

eh, xnk rehat ke weekend nie? ;)

helena's said...

cantiklah!!cantik sangat!!!

Mr feckry said...

hujung minggu je orang kahwin..nape ek?

M!Er4N said...

byk xtvt la best..have a nice day..dress up ala2 glamz g2.. :)

*ayu the sun* said...

nice!
have fun!

farahfatihah said...

dear i think i knw dinner apa yg u nak g hehehe nway have fun!!! =))

Aus MeLankoLik said...

hoi !!
cantik lah !!

hahahak ..

Nazatul shima said...

wow!!!!cantik la sis!!!:)

ElyaElmo said...

wanie : thanks wanie..had a blast!!

ElyaElmo said...

embun :smart yeh??ha3

ElyaElmo said...

dg : takleh nk rehat bnyk sgt..kang tak tau buat ape...hu3

ElyaElmo said...

cik hel : mekaseh cik hel tau.kamu pun cantikkk

ElyaElmo said...

mr feckry : sebb dah smpai jodoh derang :p

ElyaElmo said...

mieran : harus laaahh!!ha3

ElyaElmo said...

farafatihah : yeahh..had fun there!!!~:D

ElyaElmo said...

kak ayu : akak ..salah post komen?

ElyaElmo said...

aus: mekap tebal..tu yg cantik..ha3

ElyaElmo said...

cma : memkap teballl sgttt....ha3 ngan editing lebih..hak2

Mr feckry said...

haram weh sambut

ElyaElmo said...

mr feckry: sambut ape yg haram ni???hu3

sasha* said...

wah vogue u :D