02 April 2010

Anak Ajaib


Sumber ni aku dapat dari Rai. Tiba-tiba dia forward dekat aku. Tapi aku tak tahu macam mana nak letak dekat entry aku ni. Aku just bagi link dekat korang. And korang tengok k.Tengok sampai habis! Rugi sapa yang tak tengok tu.... Aku terpaku sebentar...
Sangat terkejut melihatnya.
Tengok sampai berulang ulang kali!!!hu3


http://www.facebook.com/video/video.php?v=1229893555260&ref=mf



p/s maaf tak reti nk letak as a youtube dekat new entry ni....

12 comments:

Unknown said...

betul ke d vid? i dh tgk anywy. if btl mmg crazy la. huhu.

d said...

btol ke ni?? kecik2 da smoking~~ adoi~

Zainur said...

tak paham bahasa jawo...tp mcm diajar benda xelok aje..huuu..

Elya Roza said...

miss bride to be : gile macho budak tu!!!hu3

Elya Roza said...

cinta najihah : ntah sapa yg ajarrrr die...

Elya Roza said...

cinta najihah : ntah sapa yg ajarrrr die...

Elya Roza said...

zainur : oowh bhs jawa yeh..elya ngat bahasa filipin..ha3

.::WaNiE::. said...

gilaaaaaa !!!!!!

Dg Ndr Mstkln said...

perghhh~ mnakutkn!

Elya Roza said...

ha3....

SyaNa said...

iskhh biar la petah bercakap sekali pun
tp kalo anak aku, aku tampor kan aje..
kecik2 da buat gaya org tua..
ni nk jd SAZALI la ni
kecik2 da mcm gangster

Elya Roza said...

kann!!hebat budak nii...