23 April 2010

Apa itu Digsby?


Halo sume!!!

Pagi tadi tiba2-tiba aku teringinnak download bende alah ni.
Sebab status member aku Meri keluar perkataan digsby macam tu lah.
Nak dijadikan cerita,aku tegur dia and tnya la napa ramai sangat orang akai application ni.And dia pun suggest aku cuba download application ni sebab katanya application ni sangat menarik! Dengan kebizian melanda diri ku ini, ku gagahkan jua mendownload.ha3.
Bila dh settle....baru laaa aku pahamm....
Yaaaaaaaaaaa...memang best tau korang! Kalau sesapa yang ada email, messenger lebih daripada satu, application ni membantu korang online serentak dalam satu masa. Korang boleh accept new emails dalam masa yang sama. Yang best nye lagi, new updated status and comments from Facebook pun korang boleh dapat gak, boss tak akan tau korang tgh bukak FB tau!!!
So far korang paham tak explaination aku ni??ha3..
Takpe2..korang try je download k....nanti baru korang akan paham :D



Ni URL die k :http://www.digsby.com

10 comments:

embun d tengah malam said...

paham cik elmo

sasha* said...

ok nanti i buat k :)

TaNia said...

setuju.. best.. haha.. tp tania tahu.. bella pon pening ngan applciation nie.. hehehe :D

.::WaNiE::. said...

saya faham

tp xyah ar donlod

bos bukan ada hal pun kalau sy bukak fb

hahaha

HEMY said...

wah..cam best..tp kena install ke??kalau kena..tak dapek ah

♥dG♥ said...

harap2 xramai la bos yg tau pasal digsby nie~ XD

Nazatul shima said...

wahwah..menarik tu sis!hehehe..pandai je carik jalan lain ye nk bkk fb..haha..:P

Yatre Hayati said...

owh macam ni ek functions dia....owhhh baru ku tahu..=)

Solehah said...

menarik jgk ni..price dia berapa?

.:Mrs. Engineer:. said...

sy pki gk PB ni...tp x pki seluar die...susah gle lh...hasilnye, belah perut mmg terbentuk...tp peha, hampeh...uhu