12 April 2010

Free Voucher Red Box Vs Sale Di Jakel

Hi Semua,

Korang ingat tak entry aku tentang my chinese friend nye wedding ceremony tu? yeah! btol yang dekat Hotel tu. Macam ni, aku tak jadi pergi. Sebab aku dah macam was was kan. So better aku tak payah pergi, kang pergi taktau nak makan ape. Sorry Emily!nanti i nye wedding u jangan tak datang pulak.hu3 . (Macam la dia baca blog aku ni kan...ha3)

So weekend aku tak keluar dengan kekasihku, dia ada program dengan kawan-kawan dia. Nak dijadikan cerita, member aku, nama nya pakcik, dia dapat voucher Red Box, jadi dia ajak la aku join pergi melalak di Kotak Merah di IOI Mall Puchong, provided lunch.yes aku suka!Dah lama aku tak karoke. Kesian kekasihku tak dapat join.uhuk3.

Dah alang- alang di ajak, member aku lagi sorang ni pun plan la untuk celebrate beday member aku tu. Kami berempat aje yang gi karoke, cuz voucher tu discount untuk empat orang je. Dipendekkan cerita la kan, surprise kami tak menjadi. Pakcik cakap dia dah tahu plan kami. Ntah ape-ape je. hu3.
Semakin meningkat usia, semakin tak pandai buat surprise la...hu3.

Lepas melalak di kotak merah hampir empat jam, mereka jalan2 di IOI Mall sambil gi survey DSLR. Sesiapa yang gila akan DSLR, dan ingin mendapatkan nya. Now CitiBank tengah buat promotion. 0% interest, 3 years Instalment. Jadi, monthly Rm85 - RM 90.Nak tahu detail, sila pergi ke kedai-kedai kamera berhampiran ya.










Aku tak sempat join mereka. Aku gegas pulang ke rumah cuz nak ke Jakel. Jakel pun ade sale besar-besaran tau samapi 18 April ni!!!!Aku nak pergi sana nak cari kain plain untuk dipadankan dengan kain batik saja. Nak buat baju untuk pergi ke kenduri orang nanti. FYI, bulan 5 and bulan 6 ni, ramai gila orang nak kahwin!!! Memandangkan aku ketandusan baju kurung, terpaksa la aku tempah sepasang dua. Beli kain-kain murah je.Janji dapat la aku pakai baju baru.So korang layan je la pics ni ok!!Nanti aku cerita program hari ahad pulak

15 comments:

didieadila said...

alamak..jakel sale smpai bila???nk cr kaen utk hantaran tp tgh final xm T___T

Mr feckry said...

karok dan terus karok

ElyaElmo said...

he3..smpai 18 april ni!!sempat lagi gi beliiiii

ElyaElmo said...

mr feckry : yeahhhh

annfrendly said...

bestnya.. dah lame tak karok..
btw. kek tu sungguh mengancam..

wow.. DSLR..
interest 0...
tawaran bagus nie...

Thirah Rahim said...

alaa, sale kat jakel ni sampai 18 April je ke? baru je nak shopping langsir kahwen. nak buat kepala langsir.... :((

Zainur said...

mesti suara elya sedap nie...;) saya nyanyi lagu epy besday pon dah sumbang..haha

aCik GeE cHoMeY said...

wah...sale ek jakel..boleh pg nier....tq dear bgth:-)

sasha* said...

wah u smpai bersila atas sofa duk karok :P

ElyaElmo said...

ann : aah...gi belii klo minatt :D

ElyaElmo said...

thirah : oowh..mintak tlg sapa2 tlg awk cari kan k ..jgn nanges ..hehehe

ElyaElmo said...

zainur : takde laaa sedap sgtt...boleh2 je zainur :D

ElyaElmo said...

acik gee chomey : orite :D cepat g k

ElyaElmo said...

sasha : aah..i mmg suke duduk atas sofa je.. trademark i !!!wah gitu!~

Aus MeLankoLik said...

aku dpt gk voucher tu , hahahak


wei , ade promosi ke skrg , kena tgk ni , peluang kena ambik cepat2..
thnx wei...

hahahak