08 April 2010

Gaya macam ni Ok tak?

gamba dari facebook




Aku sejak dulu memang suka gile dengan Dato' Siti Nurhaliza.( saya normal ok..ha3)
Sejak first album dia sampai la sekarang..
Aku memang mengikuti perkembangan beliau dari dulu sampai sekarang..

Dari style beliau yang comel, hingga style yang agak matang..
Walaupun ramai yang kutuk style beliau menggayakan tudung,

Aku suka je tengok..
Aku siap plan nk pakai style beliau untuk hari pertunangan aku nanti.
Tapi tu la, aku tak sure...

Sesuai ke tak yeh pakai mcm ni untuk tunang?

Rasanya selendang ni made from chiffon silk, bentuknya tiga segi..
Ok tak yeh kawan-kawan..

Apa kata survey?




pandangan sisi


29 comments:

ellfazira© said...

ok aje asalkan kamu selesa yunk...;)

♥dG♥ said...

bagi sy ok sis. tp d sbbkan sy xda pglaman btunang, jd xtau sgt ssuai ke x. HEHEHE~ (^__^")

AKO said...

for me rsnya ok kot.. nice sweet je ;-)

sk said...

selalu org pakai veil je kan. kalau pakai tudung ct tu, a bit different la.. ;)

Zainur said...

Sangat ayu begitu... :)Saya sokong. Teringat org dulu2 tup pale pakai kain batik... :)

hana yoriee said...

chomelsss la cik elya! pakai lah..1 vote for me..

ElyaElmo said...

ellfazira : tak tau lagi selesa ke tak..ha3

ElyaElmo said...

dg : ha3...dg!!! awk kene studyy..takleh pikir lagi psl tunang2 tau!!ha3

ElyaElmo said...

ako : yeah...thankss...siti pakai mmg kiter akan nmpak sweet je kot..ha3

ElyaElmo said...

sk : kan kan kan :D

ElyaElmo said...

zainur: ha3...org sekarang pun ade gak zainur..pakai ken batik atas pala..hik3

ElyaElmo said...

hana : yeahh babe!!thanksss...

Rashid said...

hmm hmm .. seadanya..

embun d tengah malam said...

:)

Mr feckry said...

kalau ikut islam tak boleh terjembul macam tu. kalau ikut pesyen, lu pikir sendiri la.

misz Lina said...

cun klu gini!

makin sweet awk nanti ^_^

TaNia said...

cantik22222.. kalo warna thema mu itu.. lg cantik.. hehe

m@Ri@ said...

terpulang pd selera..;)

Zumie said...

cantek..hye elya:)

ElyaElmo said...

rashid : hmm hmm ?

ElyaElmo said...

embun : ko suke sgt wat icon tu kan.. hu3

ElyaElmo said...

mr feckry : hua3...sentapppp..

ElyaElmo said...

mis lina : yeke...bluishing..ha3

ElyaElmo said...

tania : tema ku bukan kaler ni..sob3..

ElyaElmo said...

maria : :D

ElyaElmo said...

zumie : hye zumieee ;;)

Syebi Burn said...

Cantikkkkkkk. i suka siti jg!!!!
**tapi i pun straight okie**
hahahahaaa.....

Kaseh NazLieza said...

ok2..mmg skg trend mcm ni...

inginkan pakej katering serendah rm6.90 per pax..lawati :

http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com/

Queen W said...

wow..u got a very nice blog=) i wore that tudung ct during my e-day.ok je ^_^