03 April 2010

Malaysia International Shoe Festival



Petang kiterang gerak ke PWTC. Dengarnya ada festival kasut.
Aha!! boleh usha usha kasut untuk kahwin nanti ke ape kan. hik hik hik...

overall, tak puas hati sngat.
Sebab kiterang sampai lewat...

So x dapat tengok banyak sangat exhibition kasut...

Yang ramai nye jual2 kasut je..
Tapi for B2B yang nak cari wedding shoes...
singgah la ke PWTC..
Pergi awal , jangan gi lewat petang sangat...

So..korang enjoy the pix ok...






Booth Dato' Jimmy Choo. Kiterang sampai lewat, so tak dapat la tgk collection beliau



Aku dan kasot beraneka jenis


Dan lagi....




orang dulu dlu pakai kasut mcm ni ke yeh??hu3





Ada tak orang pakai kasut macam ni? gila rimas!!!nway, cantik la!!

15 comments:

kenwooi said...

cool.. must the place every women wants to go too =D

PurPLe LaDy said...

ala.. nak pegi jugak. tp jauh sgt la plak... =S

ade beli ape2 x kat situ? hehe

AKO said...

kasut2 tu tuk pameran je ker or derang ada jual????

Durruz said...

kasut yg last tu cm kucing la rupe die..hehe

.::WaNiE::. said...

tak beli apa2??

♥dG♥ said...

botak la jadinya kasut yg last tu klau aku pkai. HAHAHA

ElyaElmo said...

kenwooi : yeahhh

ElyaElmo said...

purple lady : ha3.. tak beli punn..cuci mata jeee

ElyaElmo said...

ako : pameran and jual..he3

ElyaElmo said...

durruz : ha3..mcm kucing??tau dek designer kasut tu..sedey die..ha3

ElyaElmo said...

wanie: tak ...malasss...uh3

ElyaElmo said...

dg :kenapa botak??ha3

Syebi Burn said...

Comelnya u....i tak sempat pergi. sobsobsob

Nay-MrsNurl said...

dgr kat radio aritu they mentioned about this festival.. oh jelesnya beta (wlupun i know i wont buy any, anyway hehe)

P.S: U R FOLLOWED! ^_^

♥dG♥ said...

xpndai woo nk jaga2 kasut nie. org ganas la katakn~ HUHUHU