14 April 2010

Menarik didalam Majalah Pengantin Edisi April


Yeay!! dah beli majalah pengantin bulan ni. Suka sangat dengan coverpage kali ni. Arabic style!Style ni sangat inn pada tahun ni kan. Most of B2B pun mesti teringin nak buat macam ni. My best friend pun dia dah plan nak buat macam ni gak. Adoi...ramaiiinya la kann!!

Kali ni ada diselitkan macam mana nak buat hantaran. Tak payah suruh orang buat dah. DIY ok! Jimat....~



Ada gak diselitkan cara nak pakai tudung for yang bertudung. Tak payah susah payah suruh korang nye make-up artist buat kan. Sekarang semuanya boleh diurus sendiri. Berdikari ok!!! ha3



Yang best nya......ada contest beb!!!!!jeng jeng jengggggggggggggggggg~






*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Peraduan Penginapan Holiday Inn Bernilai RM 4,800
cepat-cepat mana tahu korang dapat pulak kan!!


17 comments:

♥dG♥ said...

Blm lg mnjinak²kan diri tengok majalah Pengantin~ sbb sis Elya suruh study~ HEHEHE!

embun d tengah malam said...

t lau i nk kawin nanti i suh bakal wife i beli buku ni..hehehhehe

Aus MeLankoLik said...

mak aii , aku tak kawin lagi . hahahak .
laki lak tu , takkan nak beli , hahaha

Zainur said...

Yeay dah selamat pon beli. Actly atas katil ni ada dalam 10 buah majalah pengantin pelbagai edisi...haha... sebab tu xlena malam tido asyik dok fikir nak buat itu ini. Tapi edisi bln ni memang best! :)

M a W a D D a H said...

Nak pinjam Majalah Pengantin Edisi April...hehehe...

sasha* said...

i tak beli pinjam kt bakal mak mertua je huhu :P

helena's said...

cikhel yang takde pakwe nih pn suke belek buku cenggini elya.hahahaha

kantoi!

ElyaElmo said...

embun: looo....ntah ape2 laa embunn oittt ha3

ElyaElmo said...

dayang : tgk jeee ok...kalo bab membaca ni elya bagi tau :P

ElyaElmo said...

aus : boleh jee laa aus...preparationn :P

ElyaElmo said...

zainur : kannnnn!!!~ sib baik tak abehhh :D

ElyaElmo said...

mawaddah : tak leh pinjam..better beliiii!!!!! rugii tak beliiii dik nonnn

ElyaElmo said...

sasha : ha3...isk!!~

ElyaElmo said...

cik hel : takpeee...kene buat persediaan yang rapi...ha3

.::WaNiE::. said...

waaa lumayannnn

Tihara said...

hah free?? biar betikk

PurPLe LaDy AiFA said...

dah beli gak magazine nie. tp x ingat ada contest. hehe