29 April 2010

Pop Cakes atau Cup Cakes?



Ok kali ni elyaelmo nak update tentang Preparation engagement pulak.Asyik citer pasal PB je kan...hu3.

Sekarang aku bermasalah nak pilih antara pop cakes dengan cupcakes...
Mana lagi sedap?? and mana lagi berbaloi. Fyi, aku tak pernah rasa pop cakes ni. Tapi tengok gamba sangat menyelerakan. Ada sesapa boleh bantu aku untuk decide kan?hu3.
Kalau ade sesapa yang menjual Popsakes, duduk area Cheras. email aku yeh. Boleh try sikit :D

Kepada sesapa yang tak tahu ape itu pop cakes? Sila lihat gambar dibawah ...


credit to Kek kenit

14 comments:

Mr feckry said...

pada gua dua2 kecik

Sarah Abd Rahim said...

Soalan yang mencabar.. Menarik gak popcakes tuuuuuu.. Tapi tak nah try plak.. =(

SyaNa said...

popcake??
1st time dgr.kena cari ni
sori la tak dpt nk bg idea sbb just tau CC jek

.::WaNiE::. said...

popcakes??

eh cam xpenah try jek,kene try dulu ni baru bley suggest hehhe

windi said...

rasa sama je kut. hiasan je lain.

helena's said...

nak tau cite kelakar?

cikhel tak penah tau pon ade popcakes.hahah

baru tau nih!

cik fiza said...

mungkin awk boleh cuba pop cakes kut.. kecik dan comel.. masuk skali jek dalam mulut :) cuba sesuatu yg baru ok juga kn...

ElyaElmo said...

mr feckry : ha3...klo kcik napa??ha3..lu tak jwb soalan la broo

ElyaElmo said...

sarah : alalalala...jgn cebek2 dear

ElyaElmo said...

wanie : hik3..nnt elya dh try..elya suggest kat wanie :D

ElyaElmo said...

windi : rasa sama ke?? awk pernah try yeh

ElyaElmo said...

cik hel : takpe..ramai jee x tau...orang yg kuat makan bende2 manis mcm ni je tau...hu3

ElyaElmo said...

cik ffiza : itu laa..yeringin ..sebb inti die ade salut cheeze..tu yg nk try

Cik Qemm said...

1st time dgr. tu mcm kek riceball ke?
comey gak!

:D