01 April 2010

We Had A Blast

Salam...
Last weekend aku attend satu Malam Anugerah Diamond Nite. Best sangat. Sebab malam anugerah ni macam ala ala Anugerah Bintang Popular tau. Ni first time pergi anugerah ni, aku macam terpegun semua orang dress-up sangat glemer dari pereka terkenal Rizalman , Rizaman Ruzaini etc. Aku pulak hanya memakai baju aku dinner 2 tahun yang lepas!Takpe, lepas ni akan ku pasti kan kalau nak gi dinner aku kena prepare awal2. Sampai ke hari ni, aku tak dapat lupa kan moment pada malam tu. Sangat bermakna aku rasa. Aku dapat kenal ramai kawan-kawan baru. Semuanya sangat peramah. Dan yang paling best, aku dapat bergambar dengan mereka yang vogue2 itu!!

Enjoy the pics ya!





me and hanis




bersama hanis dan ayu

hanis dapat kereta free!!



kak salha dengan style hijab nya, cantik!




tiga minah arab lah!!!hu3


ramai-ramai


Ramainya manusiaa.....


makanan sedap



Kami bergamba dengan Kak Ana


Seblum pulang, bergamba juga.


Last but no least
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
saya dan kekaseh sy pun nk posing jugak :D
(abaikan kepala saya yang bersinar tu..hu3)


7 comments:

IyouweBlog.com said...

fuiyooh, hepi giler!!!

nanged!OMG, i saw a girl undressed in front of me.nang to read more! =)

kenwooi said...

haha.. sure it was fun =)

syanaim said...

::malam apa ni cik elya?::

embun d tengah malam said...

cantik la cik elmo..

kenangan manis buat kamu

asna cute said...

BEST gilerrrr g dinner. dh lama asna xjoin dinner grand huhu~

ElyaElmo said...

syokkkkk korangggg!! ni malam anugerah gilng gemilang...

sasha* said...

ni dinner ofis u ke?dpt kete free?best tu.lucky draw ke?