16 May 2010

Ade sikit keciwa....:(


Sedih ... Baju E-day aku jadi lain... lain yang aku expect... lain yang jadi....:( Cuba korang tgk.... inner kat dalam tu panjang dari outer ...hu3 Ape yang dibincangkan totally lain..... Unexpected... nak nangis pun tak terkeluar air mata...nak geram pun..tak baik gak
sebab makcik tailor tu before this ok je jahit baju aku
Maybe ade miscommunication antara aku dan makcik tailor kot... wuuuuu :( Harap-harap.bleh alter balik seperti yang dibincangkan




and nak announce..
Happy bedayyyy to Fafau woott wootttt!!~
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ye dear....~
Nanti kite jumpe k!!!
he3

20 comments:

Unknown said...

omg dear. kesiannya u. i faham k d feeling. anyway m hoping dat ur dress will look as what u had in mind. in d mean time chill dl yea. *hugs*

kay kamal said...

try lagi..mayb bole..its ur day..u hav the rite to make it perfect

mardhiah ismail (: said...

tak boleh click dkt url ur email.
bg ur email kat i je ? boleh.


mungkin tailor tu dga lain kot dari u , thats why baju tu jadi lain (:
boleh betulkan kot. saba saba !

Dg Ndr Mstkln said...

jgn kcewa dlu sis~ cba btulkan klau smpat~ =)

.::WaNiE::. said...

eh kalau alter dan pendekkan inner tu nanti tak pendek sgt ke ?

hope u can sort it out.

nIsYa said...

memang frust lau ape yang diharapkan tak menjadi. sabo ye.. :)

nasya naim said...

::sabar yer dear..::

wanie said...

elya..

sabar ye, InsyaALLAH, baju e-day 2 boleh outer...

supersepet© said...

rilex dear..i thnk blh alter lg tue..dn wory much k?;))

Elya Roza said...

aim : kann....takpe..mebi semua ni dugaan untuk kiter kan...thanks aim :) *hugs*

Elya Roza said...

kay kamal : itu laa...dah suruh alter...:)

Elya Roza said...

dg : insyallah sempat mmg sempat..tapi tak best laa..alter2 mcm ni...:(

Elya Roza said...

wanie :aah pendek..baru sehsuaiiii :D

Elya Roza said...

hanie : tahnks dear :)

Elya Roza said...

nasya : :)

Elya Roza said...

my note :aah bleh..tapi tak best laa..alter2 cenggini...

kuntumz said...

emm ciannya smpi jadik camtu...
dugaan bakal pengantin tu..sabo yerk adik elmo...
evrything will be fine

Mawar misswateva said...

elya, xmo sedey2..
everything will be fine.mayb the makcik slah pham pe yg u nk tu.harap2 everything will be ok.=)

PurPLe LaDy AiFA said...

sabar elya... mesti boley alter balik tue.. dont worry..

WNA said...

hmm buleh alter kot. jgn sedih2 ye.

anyway first time here :)