16 May 2010

Ain AF8 tersingkir....kenapa?



Hi!Tiba-tiba aku teringin nak bercerita tentang keputusan penyingkiran peserta di debaran AF malam tadi.

Ye.... memang before ni aku anti gile dengan AF8. Tetapi, start je konsert minggu ke- 6, aku dah mula menjinakkan diri tengok AF balik. Kenapa? sebab aku suka gila dengan suara Ain epaloka ( sorry kalau salah eja..hu3) dengan syahir. Memula aku tengok, fuhhhhh!!!memang dierang ada aura tersendiri bila atas stage. Bak kata kak adibah noor, stage presence tu ada. eceh!!~

Seriously, aku sangat kecewa dengan keputusan yang dibuat tadi. Kenapa perlu ain yang tersingkir?kenapaaaaaa? Ain tu sangat style kot!!!Suara dia..perrghhhhhhh!!!~ Memang ada style tersendiri kalau nak jadi artis.

Pendapat aku, Maulana yang patut keluar. Sebab dia hanya tahu bawak lagu yang berunsurkan Jazz aje....

Aku ingat tadi Astro nak bagi kejutan...rupanya tiada.....:(

Tolongla masukkkan Ain balik.....sob3

Tak challenge la konsert final nanti......


To Ain AF8, insyaAllah rezeki kau ada kat luar tu....~

17 comments:

a kl citizen said...

akak tak tengok AF ni...

.::WaNiE::. said...

dia keluar sebab ko tak undilah sebab ape lagi

muahahahaha

aziraarif said...

dear, i nk ur email, nk invite u.coz i dh privatekan i nye blog

ElyaElmo said...

kak kl : kak tgk laa final next week :D

ElyaElmo said...
This comment has been removed by the author.
ElyaElmo said...

wanie: ooopss!!~ mana wanie tahu???

ElyaElmo said...

aziraarif : dear...email elya ni elyaelmo@gmail.com

illafira said...

sbb attitude dia kot yg over confident n x leh ade tekanan, suara dia mmg power .. x di nafikan..

azieazah said...

Sori. Tak tengok sangat. Rasanya AF ni terlalu dramatic.

Tapi, ya.. apa saja untuk bisnes, apa saja untuk rating.

embun d tengah malam said...

sian dia

HEROICzero said...

Aik dah nak final ke? x prasan plak.. keh3.. lame rasanya x tengok AF, since af 6 kot? AF yang baru neh, lagi ah, x penah tengok satu konsert pon.. ish3x..

*xpe2, final sure tengok~

~ thalhazlin ~ said...

kita tak suka sangat af. ada la tengok kalau hosemate bukak. apapun, kita rasa ain ni suara ok, stage performance pun ok tapi dia ni ada masaalah attitute kot.. tu yang buat orang menyampah bila tengok diary af. entah la. hee
*suka shahrir tapi tak ada rezeki plak die*

ciNDerella stRikEr said...

betul laaa... patutnye daus yg kluar. langsung xbest. hehehee....

mi3ch4z said...

mi3ch4z pun frust sangat ain tersingkir. suka suara ain since dia nyanyi lagu ruhil...tkde hati tgk final huhu

hazarimi ♥ said...

nyebok sat..
mmg mcm tak fair jer kan ain tersingkir...
maulana yg patut terkeluar...perasan tak dia lupa lirik masa konsert ari tu!
herrrkkkkkkk.......tak fairrrrrr...

ieda said...

huhuhu actually semua best dan ada potensi jadi artis fofular ..

tak per dia kuar punn dah minggu ke8 .. kita doakan dia berjaya .. dia boleh ..

fana said...

maaf walaupun xminat ain namun dia mmg berbakat n berpontensi n spatut layak ke final.. hehe afundi Shahir n adira hehe tamak sampai dua