22 May 2010

Berangkat sudah si diaa...~



Berangkat sudah si dia....~ Alhamdulilah rezeki kekasih ku dapat pergi ke London. Syukur sangat dia dapat merasa pergi ke sana. Memang itu impian dia. Tapi tak sangka belum sampai setahun kerja di syarikat ni, dia dapat peluang gi ke London dah. Best nya kalau aku dapattt gii jugakkkk...wuuuuuuu~













Tapi tak ape la, at least duk umah leh tengok Konsert Final AF8. Boleh tahan la kali ninye final. Lagu semua sedap-sedap. The winner memang sudah dijangka pun. Shahir :D . Suara sedap, soapan santun, memang cair kalaua awek-awek, makcik-makcik tengok :p Itu je kot aku nak merepek. Sorry dah lama tak update .......:-s


Sambung esok k!!!

13 comments:

nIsYa said...

jangan cedih2...

Dg Ndr Mstkln said...

knpa nda ikut skli ja sis?? =)

kay kamal said...

alolo....meh i bg hug

Mr feckry said...

gua tak dapat tengok af sebab astro kene potong

d_eLL said...

typing error..typing error banyak..
tau la sedeh ditinggalkan..hehehe...

btw..salam perkenalan...

cha said...

dia pg lama ke u?nak fridge magnet london gak huhuhuh

Lovely Bella said...

waaaa.. nak gi london gakss!!!!

Elya Roza said...

hanie : sedey sket jee....hu3

Elya Roza said...

dayang : kalau sudah kawen pasti aku ikot :D

Elya Roza said...

kay kamal :he3..hug balik :)

Elya Roza said...

feckry : hu3..awat??hang tak bayar yeh..hu3

Elya Roza said...

d ell : ha3..tak sedey sgt laa...ha3..sedey tak pat gi sekali..bestt wooo
salam perkenalan gakk

Elya Roza said...

sasha : ha3...semggu jee....ha3..i tak tau laa die sempat gi jalan2 cari ole ole ke tak....hu3