10 May 2010

Happy Belated Mother's Day :D

Beberapa hari tak update blog, terasa mcm kekok pulak aku.hu3.Ni semua sebab dekat ofis bnyk sangat workload ., membuatkan aku takda idea nak buat karangan.hu3
Ok kali ni aku nak update tentang last week ye.
Celebation hari ibu aku di rumah, biasa-baisa saja. Sebab aku ingat kan hari ibu on 16 may. Apelagi, aku dengan last minitnya, aku try call akak ni, dia ambik tempahan buat kek kukus. FYI, aku suka kek kukus cokelat. Sedap sangat, kek dia sangat padat. Nasib baik, akak ni boleh terima last minit nya order.
Ok korang layan je pic ok!!

Taraaaaaaaa~!!


sedappppp...
. Harga pun tak la mahal sangat pun.


ngan mama...
Selamat Hari ibu mama ...Luv u always...muaaahx
Tak lupa juga, selamat hari ibu kpd kakak ku :D



Adik ku yang cacat....ha3



ok itu je la yeh. Sambung esok.Nak tido

9 comments:

Mr feckry said...

cambest je kek tu...

.::WaNiE::. said...

happy mother's day to all mom :)

embun d tengah malam said...

salah taip..jgn approve...
hehehhehhe..

selamat hari ibu buat mama kamu

kim salam dia...

LIP (^_^) said...

i minat gak kek kukus tapi tak pernah rasa or jumpa yang ada coklat.mcm sedap nih...

^fafau^chipshana said...

elya 16 may bukan hari ibu,itu hari besday i lah hihi~

Catwoman said...

Salam Dik....

Sampaikan salam Hari Ibu buat mak kamu ye....

Jaga diri....

:)

farahfatihah said...

sedapnyeee kek!!!

Lovely Bella said...

ermm terliur dah nih.. cam sedap jerk... nak skit leh.. heheh salam singgah di waktu petang sambil mkn kopok leko.. hehe :)

Madi @ Aed said...

hai2..blogwalking..hee..wow..dpt anugerah..congrates..:)