13 May 2010

IPMAN 2


Hi kawan-kawan...

Kepada sesiapa yang nak gi tengok wayang tu,dah tengok Ironman kan?
Yang tak tgk IPman2 lagi,aku suggest korang better tgk...

Best sangat. Sangat-sangat best.
Elya sangat terharu bile tgk citer ni tau..
Ada unsur lawak, sedih, happy, marah....
sume element ni ada dalam filem ni.
4.5 stars out of 5.
ha3.
serius..rugi tak tgk!!~

13 comments:

nIsYa said...

tak penah tengok wayang. takde sesape nak bawak. uwawawaaaaaa.....!!!!!

Hafiz Yusof said...

baik bos

Anonymous said...

ok ok. nnti g tgk. hari tu tgh robin hood. ok lah. as usual love their costume :)

azieazah said...

Jom kita pi tengok wayang lagi.. :)

cik helena said...

hanie tak penah tgk wyg?omg!jom cikhel bawak.haha

okok daku sendiri pun dah lama tak tengok wyg//

Aus MeLankoLik said...

hahahak , aku tak tgk lagi , nk g tgk cm da lapuk je , lme sgt dah , hahahak

Elya Roza said...

hanie : biar btoll!!meh meh..jum ngedate ngn elya meh..kite rgi tgk wayanggg..he3

Elya Roza said...

embun : yess boss

Elya Roza said...

zara : seriussss u...kene gi tgkkk.....klo sesapa yg suke martial art..silee tgk :)

Elya Roza said...

azieazah..mari mari.....wayang ape?:D

Elya Roza said...

cik hel : ye laa cik hel sebok ngann kejee jee kannnn:P

Elya Roza said...

aus : mana ade lapuk laaaa....baju jee kann...full house lagi muvie ni

Latifah said...

yes. cerita paling best wat masa ni... hahah... iron man pun x tgk lagi nihhhh...