13 May 2010

IPMAN 2


Hi kawan-kawan...

Kepada sesiapa yang nak gi tengok wayang tu,dah tengok Ironman kan?
Yang tak tgk IPman2 lagi,aku suggest korang better tgk...

Best sangat. Sangat-sangat best.
Elya sangat terharu bile tgk citer ni tau..
Ada unsur lawak, sedih, happy, marah....
sume element ni ada dalam filem ni.
4.5 stars out of 5.
ha3.
serius..rugi tak tgk!!~

13 comments:

hanie@nisya said...

tak penah tengok wayang. takde sesape nak bawak. uwawawaaaaaa.....!!!!!

embun d tengah malam said...

baik bos

Anonymous said...

ok ok. nnti g tgk. hari tu tgh robin hood. ok lah. as usual love their costume :)

azieazah said...

Jom kita pi tengok wayang lagi.. :)

helena's said...

hanie tak penah tgk wyg?omg!jom cikhel bawak.haha

okok daku sendiri pun dah lama tak tengok wyg//

Aus MeLankoLik said...

hahahak , aku tak tgk lagi , nk g tgk cm da lapuk je , lme sgt dah , hahahak

ElyaElmo said...

hanie : biar btoll!!meh meh..jum ngedate ngn elya meh..kite rgi tgk wayanggg..he3

ElyaElmo said...

embun : yess boss

ElyaElmo said...

zara : seriussss u...kene gi tgkkk.....klo sesapa yg suke martial art..silee tgk :)

ElyaElmo said...

azieazah..mari mari.....wayang ape?:D

ElyaElmo said...

cik hel : ye laa cik hel sebok ngann kejee jee kannnn:P

ElyaElmo said...

aus : mana ade lapuk laaaa....baju jee kann...full house lagi muvie ni

nur_nj said...

yes. cerita paling best wat masa ni... hahah... iron man pun x tgk lagi nihhhh...