05 May 2010

Nak Melaram.....


Hi semua...
Now, elya tengah gila akan clutch!! Elya dah buhsan dengan handbag. Korang tahu tak kat mana yang ada jual clutch yang biasa-biasa je. Yang boleh bawak sekadar ke kenduri je.Suka tengok awek- awek pakai clutch. :D
Last two weeks, try tengok dekat Sg Wang, takde yang cantik pun. Semua nya jinjang punya style.hu3. Tau ke ape itu jinjang??ha3

Kalau korang tahu dekat mana leh cari style macam gamba-gamba dibawah, let me know ya.Fyi, saya suka yang besar-besar nya style. Sharing is caring ok.Jangan kedekut info :D

saya sangat suka putih, tapitakot cepat kotor:)



macam gaya etnic kan ?



elegant

nak yang macam ni,simple je






shocking pink!!!! styleee

vogue,suke!



Style kan kalau kita pakai clutch dimana-mana sahaja.....~Nampak manis jee :D


22 comments:

illafira said...

wah..cantik2 pic tue. tp xtau lak kat mane nak cari.. sllnye bl kita nk kan sesuatu mmg ssh nak jpa kalo x nak.. mesti byk je ade jual

helena's said...

cikhel pon suka..dah ada 3..
dah ada 5,,ijau putih itam ungu ngan biru..hehe

Mr feckry said...

gaya ectnic tu lawa la

SoFiA.opY said...

elmo, try to find it at Dorothy Perkins, Promod, Accessorize(ni cluth dia cun2!).

selamat melaramm!! ;)

♥dG♥ said...

klau la doraemon boleh tolong bawa kluar clutch2 dari gambar nie smua~ HUHUHU

farahfatihah said...

i likeee yg 1st tu..cantik!!! dtg la alamanda..ada gak tau huhuhu

ElyaElmo said...

illafira : btol tu...time2 elya nk pakai ni laa..susah sgt nk cari..ade pun tak lawa punn

ElyaElmo said...

cik hel : cik hel beli kat mana yeh!!!!! share skettt

ElyaElmo said...

mr feckry : kan kan kan

ElyaElmo said...

sofia : owh yehhh? ok nnt nk try cari weekend ni :D thankss sofiaa :D

ElyaElmo said...

dayang : dayanggg..jgn main2 tau..ha3

BaziLah @ buzZy (^0^) said...

aish terse ingin melaram gak..huhu

ElyaElmo said...

farah: alamakk jauh nyeee...duku masa study kat cyber dulu pun, selalu jee gi sana..hu3

Eija said...

tantek laaaa huuuu

cik senah said...

ermm.. kalau nak clutch hat murah2..rasanya vincci, voir & mod pun ada (pendek kata..kedai hat juai kasut..ada gak juai clutch).. cantik2 gakk.. cuma kalau nak hat unik atau etnik dan lain2.. kena pandai usha setiap kedai ala-ala vintage arr... (tang tu leh dapat arr kot clutch yg unik.. )

selamat mencari nohh..

♥ Vee Violet ♥ said...

vee suke yg putih tue..
comel..
:)

ElyaElmo said...

eija : santek kan :) beli kan laa satu ;;)

ElyaElmo said...

cik senah : tu laa..ritu try tgk kat nose..tak cantik..design sama je..vincci ade ke clutch? tak nmpak punnn.. mod tu kat mana yeh?

ElyaElmo said...

wee violet : comeyy kannn....ha3..tapi cepat koto laaaa..cano tu?

TAMARA BLIZZ said...

clutch?? cute!! cute!!! ala2 FARIDA AL KAFERAAAA....ahaks!!!

chenta aziearem said...

alamkkkk.. saye memang antu beg.. hehe.. suke sgt2 kumpol beg.. addoii.. beg2 di atas sume lelawa.. alangkah beshnye kalo leh dapat.. :)))

sile follow sye.. saye da follow kamu.. :)))

naDia said...

huuuu..cantiknye sume clutch2 tu..esp the white one..actually takde nyusahkan sgt pun kalo kite beli clutch putih..kalo dpt yg pvc ..kotoran susah nak melekat..yg penting cara penyimpanan dan kekerapan pemakaian..:)