25 May 2010

Nice Blogger??



1. Copy award kat blog : Settled!

2. Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali tau: Cik eila....thanks alot k!!!~ Kalau ada award lain, jgn lupe bagi lagiiii:D

3. Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ni?
Cepat-cepat la selesai majlis tunang ku ini.....hu3

4. Apa nama samaran korang Elya

5. Berikan 3 orang yang korang sayang
Family ku, bakal tunang ku, dan sahabat-sahabat ku :)

6. Panggilan untuk si dia
ehemmm...rahsiaaa....:D

7. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Dia bawak gi travel keseluruh negara. Trip!!!~ yeahhh...I love travelliing!!~

8. Blog yang korang suka visit
Sama macam elia,Blog B2B


9. Tag award kepada 15 orang yang korang nak tag

Semua B2B sila ambik award ni please!!!~ Elya suka baca blog korang :)
and tak lupa jugak blogger2 yang lain :)

12 comments:

mafuza said...

tibe2 i baru tau u nk tunang!
semoga semuanya success ya!
btw, tq for the award!!!

embun d tengah malam said...

tahniah dpt award

kay kamal said...

wah~ kire i dpt lagi la ni scr otomatik? hehehe...i knw u sure sgt tensi nw..but try not too sgt. nnti end up mcm me dlm E-day pic muka penuh jerawat tension. da la musim panas ni, hepi je jerawat tu naik.

lucks tau! i cant wait for ur reviews

Rozana Razali said...

tq so much.. =)

fana said...

congrats.. moga sis terus sukses dalam dunia blog nie k

hanie@nisya said...

tahniah :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tahniah2....
awak memang nice blogger

hehehhehe

Mommyyus said...

thanks ye..

Nia said...

uii,..award! nice blogger lagi! v.nice! hehe

NURUL said...

hi awak? kenal lagi?

Lovely Bella said...

tahniah2!! hehehe lihat la duniaa...

ciNDerella stRikEr said...

alaa...i entitle utk award ni dh la. i x-bride yg dh basi. heheee